Kuşum büyümüyor.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Kafanı daha fazla karıştırmak istemezdim ama o kuşların ikiside erkek bence :)

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Alican BAYRAK' Alıntı:
Hayır, beyaz olan dişi.
yanılmış olabilirim ama 7 yaşındaki bir kuşun cere rengi o şekilde olmaması lazım yinede fotoğrafta erkek gibi gözüküyor benim yorumum o kuşlar erkek dişi bile çıksa 7 yaşındaki kuş ile vakit kaybından başka birşey olmaz :(

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Hüseyin VARDAR' Alıntı:
yanılmış olabilirim ama 7 yaşındaki bir kuşun cere rengi o şekilde olmaması lazım yinede fotoğrafta erkek gibi gözüküyor benim yorumum o kuşlar erkek dişi bile çıksa 7 yaşındaki kuş ile vakit kaybından başka birşey olmaz :(
hocam peki o halde erkek iyimidir sizce. alırken kafeste en hareketli yerinde duramayan kuşu aldım. iş görürmü tahminen kaç yaşındadır. kaç yaşında dişi alayım yanına

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
hocam o dişi kuş yedi yaşında değil , çok bakımsız kalmış , mama , karışık yem ve vitaminle normale döner. o kafes ne öyle hocam yazık kuşlara yeni bir kafeste alın bence.

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
hocam o dişi kuş yedi yaşında değil , çok bakımsız kalmış , mama , karışık yem ve vitaminle normale döner. o kafes ne öyle hocam yazık kuşlara yeni bir kafeste alın bence.
hocam biliyorum. yavru gibi duruyor ama kesin 7 yaşında. alındığı günü biliyorum. kafes konusunda haklısınız. yeni bitane alacağım. maaşımın yatmasını bekliyorum. yatınca donatacam zaten herturlu oyuncak vs.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Yavuz USTA' Alıntı:
Merhaba,
Vedat bey Kuşlarınızın ikiside ERKEK:
Değerlendirmenizi ona göre yapın.
Saygılar.
Çok net olmamakla beraber Yavuz Bey'in fikrini paylaşıyorum . Beyaz kuşun gaga resimlerini net çekip paylaşırsanız daha sağlıklı yardımcı oluruz.