beyaz kuş ben dişiyim diye duruyor zaten erkek olduğunu neredn çıkardınız anlayamadımHüseyin VARDAR' Alıntı:Kafanı daha fazla karıştırmak istemezdim ama o kuşların ikiside erkek bence![]()
yanılmış olabilirim ama 7 yaşındaki bir kuşun cere rengi o şekilde olmaması lazım yinede fotoğrafta erkek gibi gözüküyor benim yorumum o kuşlar erkek dişi bile çıksa 7 yaşındaki kuş ile vakit kaybından başka birşey olmazAlican BAYRAK' Alıntı:Hayır, beyaz olan dişi.
hocam peki o halde erkek iyimidir sizce. alırken kafeste en hareketli yerinde duramayan kuşu aldım. iş görürmü tahminen kaç yaşındadır. kaç yaşında dişi alayım yanınaHüseyin VARDAR' Alıntı:yanılmış olabilirim ama 7 yaşındaki bir kuşun cere rengi o şekilde olmaması lazım yinede fotoğrafta erkek gibi gözüküyor benim yorumum o kuşlar erkek dişi bile çıksa 7 yaşındaki kuş ile vakit kaybından başka birşey olmaz![]()
hocam biliyorum. yavru gibi duruyor ama kesin 7 yaşında. alındığı günü biliyorum. kafes konusunda haklısınız. yeni bitane alacağım. maaşımın yatmasını bekliyorum. yatınca donatacam zaten herturlu oyuncak vs.Ahmet TOPRAK' Alıntı:hocam o dişi kuş yedi yaşında değil , çok bakımsız kalmış , mama , karışık yem ve vitaminle normale döner. o kafes ne öyle hocam yazık kuşlara yeni bir kafeste alın bence.
Çok net olmamakla beraber Yavuz Bey'in fikrini paylaşıyorum . Beyaz kuşun gaga resimlerini net çekip paylaşırsanız daha sağlıklı yardımcı oluruz.Yavuz USTA' Alıntı:Merhaba,
Vedat bey Kuşlarınızın ikiside ERKEK:
Değerlendirmenizi ona göre yapın.
Saygılar.