Kuşum 2 hafta öncesine kadar çok iyiydi sürekli ötüyordu birden halsizleşti iştahı kesildi ertesi gün iştahsızlıkla beraber kabarık uyumaya başladı. O sırada vitamin takviyesi yaptım gün geçtikçe bir düzelme göremedm su gibi ishali ve kusmaya başladı haşlanmış patates yedirmye çalıştım. Kusması geçti ishali ise bir süre devam ettikten sonra düzeldi.dışkısı artkk daha düzgündü yemek suyu cok tüketiyor kendine geliyordu sıcak tutmaya çalıştım. 2 3 gün böyle devam etti tam düzeliyor derken tekrar aynı belirtiler ve zayıflamadan mı yoksa kuruma hastalığı gib bir hastalıktan mıdır bilmiyorum göğüs kemiği belirginleşti. Bulunduğum ilçede veteriner yok sürekli yem aldğım kuçşu elma sirkesni tavsiye etti suluğna 3 4 damla ve bactirm ilacı ağzna bir damla dedi mecburum yapmaya zararı varmıdr blmiyorum ilacın ama çok üzülüyorjm ölmesini istemiyorum bugun daha kötüleşti belli saatlerde durmadan sürekli kusuyor kafesinin kapısında beni arıyor kuccağma alıyorum kusması duruyor uyumaya başlıyor kafesine koydgm an tekrar kusmaya başlıyor bırakamadm. Kusma ağzında köpük şeklinde oluyor ve 3 5 saniyede bir hayvan yutkunma gereksinimi duyoyor boğazından ses geliyor dışkısı ve ağzı kokuyor ishali var ama çok değil saatlerdir hic birşey yemiyor yemeye çalışıyor ama kusmaktan hayvan yiyemiyor arada sadece su içiyor lütfen yardım edin bütün şikayetlerim bunlar 9 senedir beraberiz ben onu kaybetmek istemiyorum içim acıyor bulundğm yerde veteriner olmadğı için bütün tavsiyelere açığım lütfen yardm edinn