kuşum kaç aylık?

red

Yeni Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Bir
Merhaba,

Yaklaşık 1,5 ay önce iskenderi aldım ancak hala konuşmadı:( birde resimlerini ekledim, kaç aylık olabilir acaba?birde ırkı nedir acaba?

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kusunuz 3+4 aylık yerlı erkek konusturmak için aldısanız sabırlı olun daha zamanı var.

red

Yeni Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Bir
cevaplarınız ıcın tesekkur ederım, daha zaman var derken bıraz daha acabılır mısınız?
tekrar tesekkurler :)

onur albayrak

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
albayrak
yani hemen ha deyince konuşmaz diyor zaman lazım sabırlı olmanız lazım diyor :)

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
bu zamana kadar cok kus besledım. su an elımde olan kusum 3 aylık fln 2 kelıme soyluyor.2 ıslık bılıyor.. konusturmanın sartları var.... öncelık erkek olucak(dişide konusur ama erkek daha yatkın)... tek kısı ılgılenıcek 2-3 ay.... bir kelime öğrendımı gerısı kolay zaten...  ben yem kırmaya basladıktan sonra aldım.. önemli olarak kelımelır bınlerce kez tekrarlamanız lazım... cicikuş kelımesını kac kere söyledıgımı sayamadım ben  rotfl rotfl rotfl

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Emin ARSLAN' Alıntı:
bu zamana kadar cok kus besledım. su an elımde olan kusum 3 aylık fln 2 kelıme soyluyor.2 ıslık bılıyor.. konusturmanın sartları var.... öncelık erkek olucak(dişide konusur ama erkek daha yatkın)... tek kısı ılgılenıcek 2-3 ay.... bir kelime öğrendımı gerısı kolay zaten...  ben yem kırmaya basladıktan sonra aldım.. önemli olarak kelımelır bınlerce kez tekrarlamanız lazım... cicikuş kelımesını kac kere söyledıgımı sayamadım ben  rotfl rotfl rotfl
sesimizi kayıt edip dinletsek olmaz mı ?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Cemil YEŞİL' Alıntı:
sesimizi kayıt edip dinletsek olmaz mı ?
bence kuşa söylediğini dinletmek öenmli şöyle diyim benim kuş ben konusurken ağzıma yaklasıyor nerdeyse azımın ıcıne dusucek.. işte ozaman dinliyor ve öğrenıyor bence.. radyodan veya kaseeten dinletsen yararı olur belkı ama dediğim gibi kuş yaklasıyor dudaklarıma gagası deyıyor arada bir. konsantire olarak dınletmek cok önemlı bence... kuşla çok içli dışlı olcan  bye bye bye

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
kusun 4 aylık gıbı geldı gozume konusturmak amaclı aldıysan sımdıye kadar konusması lazımdı en azından bı harf cıkartıyodur ? suan arkadasımın 4 aylık kusu 6 kelıme soyluyor

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Emin ARSLAN' Alıntı:
bence kuşa söylediğini dinletmek öenmli şöyle diyim benim kuş ben konusurken ağzıma yaklasıyor nerdeyse azımın ıcıne dusucek.. işte ozaman dinliyor ve öğrenıyor bence.. radyodan veya kaseeten dinletsen yararı olur belkı ama dediğim gibi kuş yaklasıyor dudaklarıma gagası deyıyor arada bir. konsantire olarak dınletmek cok önemlı bence... kuşla çok içli dışlı olcan  bye bye bye

Katılıyorum bende  de aynı böyle bir kuş var ve ben konuşurken ağzıma bakıyor hareketlerimi takip ediyor ama benim ki konuşmuyor çünkü dişi sadece eğitebildim çok uğraştım aama konuşturamadım ve artık ben de pek üzerinde durmuyoprum yanına eş alıcam aralık sonu inşallah yavrularından bir tanesini ayırıp konuşturmayı deneyeceğim :D :D:D:D:D

enbüyük hayalim :)