sesimizi kayıt edip dinletsek olmaz mı ?Emin ARSLAN' Alıntı:bu zamana kadar cok kus besledım. su an elımde olan kusum 3 aylık fln 2 kelıme soyluyor.2 ıslık bılıyor.. konusturmanın sartları var.... öncelık erkek olucak(dişide konusur ama erkek daha yatkın)... tek kısı ılgılenıcek 2-3 ay.... bir kelime öğrendımı gerısı kolay zaten... ben yem kırmaya basladıktan sonra aldım.. önemli olarak kelımelır bınlerce kez tekrarlamanız lazım... cicikuş kelımesını kac kere söyledıgımı sayamadım ben rotfl rotfl rotfl
bence kuşa söylediğini dinletmek öenmli şöyle diyim benim kuş ben konusurken ağzıma yaklasıyor nerdeyse azımın ıcıne dusucek.. işte ozaman dinliyor ve öğrenıyor bence.. radyodan veya kaseeten dinletsen yararı olur belkı ama dediğim gibi kuş yaklasıyor dudaklarıma gagası deyıyor arada bir. konsantire olarak dınletmek cok önemlı bence... kuşla çok içli dışlı olcan bye bye byeCemil YEŞİL' Alıntı:sesimizi kayıt edip dinletsek olmaz mı ?
Faruk ŞANLI' Alıntı:kusunuz 3+4 aylık yerlı erkek konusturmak için aldısanız sabırlı olun daha zamanı var.
Faruk ŞANLI' Alıntı:kusunuz 3+4 aylık yerlı erkek konusturmak için aldısanız sabırlı olun daha zamanı var.
Emin ARSLAN' Alıntı:bence kuşa söylediğini dinletmek öenmli şöyle diyim benim kuş ben konusurken ağzıma yaklasıyor nerdeyse azımın ıcıne dusucek.. işte ozaman dinliyor ve öğrenıyor bence.. radyodan veya kaseeten dinletsen yararı olur belkı ama dediğim gibi kuş yaklasıyor dudaklarıma gagası deyıyor arada bir. konsantire olarak dınletmek cok önemlı bence... kuşla çok içli dışlı olcan bye bye bye