kuşum ne yapsam iyileşmedi çaresizim lütfen yardım edin

meltem2210

Yeni Üyemiz
Adı
Meltem
Soyadı
Yanılmaz
Merhabalae arkadaşlar kuşumun dışkısını bi önceki konumda koymuştım birmkaç üreticiarkadaşın tavsiyesi ile caremycin kullandım. E coliye belirtileri benzemekteydi ve e coli ile megabakter belirtileri benziyormuş. Kuşumun dışkıda yem varsı 3 4 kere kustu. Zayıflama ve kurumaya girdi. Dışkıları yaygan ve kocamandı. Sulu dışkıları vardı. Ve yaygandı . Bu ilaç sonrası bazsn bakıyorduö dışkısı kıvamı çok güzel ve rengide aynı şekildeydi.Kusması kesilmişti.dışkıda yem gitmişti ama bakıyordum gece gene uyurken aynı dışkıları yapıyordu bugün 7. Gün ve bazen güzel bazen gene aynı dışkıları yapıyor neşesi yerinde iştahı yerinde ama kuşum çok zayıfladı bu süreç 1 aydır ve baktığımda morumsu karnı ve kemik belirmeye başlamış. Megabakteri düşündürsü beni ama megabakterolsaydı antibiyotik kullanım sonrası daha kötü olmazmıydı diye düşündüö yada ara sıra dışkı düzelme olmazmıyrı diye düşündüm ve aşırı kum yiyordu kuşuö bu süreçte ve çektim iç güdüsel olarak yiyprlarmış ve birikme somucuda tok kendilerini sanıp yemekte sonra yemiyolarmış. Arkadaşlar sorum şu megabakter mi sizce e colimi öegabakter olsa 1 ay sürecinde antibiyotik kullanımlarında kötüyw gitmezmiydi bugün gene yem çıltı yemde baya sonra arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum neşesi yerinde ama kuşum çok zayıfladı

meltem2210

Yeni Üyemiz
Adı
Meltem
Soyadı
Yanılmaz
https://drive.google.com/file/d/1R--8zVNVZLu-cNcn2G2x3i-nWeKIcG4n/view?usp=sharing bu antibiyotik kullanım öncesi dışkı idi sonra düzelmeler oldu ama akşiamları gene aynıydı ç.ok devasa ve sulu dışkılar yapıyordu bugün antiboytik kestik gene ishale doğru yöneldi dışkı ve dışkıda yem gözlemledim neşesi yerinde ama nabsam tam anlamıyla düzelmiyor. tam dışkı düzeliyor sonra gene bzulmalar meydana geliyor

meltem2210

Yeni Üyemiz
Adı
Meltem
Soyadı
Yanılmaz
neşesi ve iştahı yerinde ama ilaç kullanmadan önce çok kötüydğ iştahsız vekabarıktı ama dışkı bir türlü düzelmiyor probiyotikde kullandık. ilaç kullanırken iyi oluyor ama dışkı gece gene aynı gündüz düzgün bu şekilde ilerliyor.

meltem2210

Yeni Üyemiz
Adı
Meltem
Soyadı
Yanılmaz
ve kuşum zayıfladı eti mor mor gözüküyor üfleyince ve kemiği çıkmaya başladı 1 aydır bu süreçteyiz ve gerçekten çok yıprandım veterinerlere götürdüm hiçbir sonuç alamadım bissürü paralar akıttım kuşum bir türlü iyileşmiyor.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
öncelikle geçmiş olsun belkide kuşunuz kurumaya girmiştir antibiyotik veripte kuşunuzu daha fazla yıpratmyın yemini suyunu taze,taze ver kuşunuzu sıcak bir odaya koyun derim ben

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Selamlar,

öncelikle zolax iç mantar tedavisi uygulayınız. Zolax X mg. (her bir kapsül X mg etken madde içerir) 100 mg/1 lt suya kapsülün içini boşaltın ve iyice suda çözdükten sonra servis edin. 1 gün var 1 gün yok toplam 10 gün süren 5 uygulama olacak.
ardından 3 gün probiyotik verin. Bu birinci tedavi olacak.

Ardından yine konuşuruz. Not'u okumanızı rica ederim.

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.