Kuşum uçamıyor

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Arkadaşlar iyi akşamlar az once aldıgım jumbo kırıgı kuşumu eve getırdım bıraz ucsun etrafı tanısın dıye odaya saldım fakat kuş ucamıo yerde yuruo hafıf yukarıdan bıraktıgımda da aşağı dogru ucuyor yanı havalanamıyor sorun nedir sizce ?

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
üzgünüm ama kuşu kafesten aldıysan bu tür olaylar sık sık başına gelir

knat sorunu var bence o kuşun

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
usta tanıdığım bir petshopdan aldım sıyah tkf bılezık var 2013 diye bılıyorum kuşta yaklasık 5 aylık cıvarı fotoda eklerım kanatlarında problem yok cok yağlıda durmuyor ama anlamadım buyuk ıhtımal durdugu yer hep kafestı ucamadı kus sımdı de ole kaldı damızlık yapıcam problem olurmu ?

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Mustafa AK' Alıntı:
usta tanıdıım bir petshopdan aldım sıyah tkf bılezık var 2013 diye bılıyorum kuşta yaklasık 5 aylık cıvarı fotoda eklerım kanatlarında problem yok cok yalıda durmuyor ama anlamadım buyuk ıhtımal durdugu yer hep kafestı ucamadı kus sımdı de ole kaldı damızlık yapıcam problem olurmu ?
Hocam 3 5 resim eklerseniz farklı açılardan kuşun sorunu var mı yokmu ustalar söyleye bilir.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
damızlık olur mu arkadaslar kuştan tunekten tunege tellerden yuruyerek gecıyo:) dişinin ustune cıkmada sıkıntı cıkarmı cunku hayvan kanat bıle cırpmıyor hergun kafesten cıkartır ucururum ama cok tembel gıbı kafesıde buyuk aslında alısırmı acaba ?

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
tünekten tüneğe bile zıplayarak değil de tutunarak geçiyorsa bence yağlandığından uçamıyordur.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
arkadaslar resımdekı erkek kus neden ucamıyor olabılır gerıde verebılırım kuşu sızce ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım kuş 2013 bilezikle yaklasık 4 aylık gıbı gelıyor bana fıkırlerınız neler  dişi kuşum 7 8 ay cıvarında eş olurmu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Resimde erkek olan bir kuş yok ikisi de dişi ne yazık ki :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Üretimde uçamaması sorun yaratmaz ama kuşların ikisi de dişi olduğundan üretim pek mümkün görünmüyor :D

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
usta bıtanesı barız dişi diğeride erkek ada bana oyle geldı kı ceresı haıfften mavı hoş erkkek degılsede gerı verırım ama benım merak ettıgım uretımde sıkıntı olurmu sorusu hayvan kanat cırpma ozurlu cunku

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa AK' Alıntı:
usta bıtanesı barız dişi diğeride erkek ada bana oyle geldı kı ceresı haıfften mavı hoş erkkek degılsede gerı verırım ama benım merak ettıgım uretımde sıkıntı olurmu sorusu hayvan kanat cırpma ozurlu cunku
Abi üretimde sıkıntı olmaz da dediğim gibi yeni kuşun dişi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
siz  geri verin Erkek bir kul alın  yada ilan açın  20 lira fazla  olsun ama bildiğiniz üreticiden alın