Kuşuma Babacık Demeyi Öğrettim

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
anladım teşekkür ederim.Bide Yusuf bey tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Yusuf anladım teşekkür ederim.Bide Yusuf bey tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Yusuf bey anladım teşekkür ederim.Bide Yusuf bey tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Eğitime devam :)
Kuşun unutmaması için mutlaka hergün söyleyin ve c' li ç'li b'li kısa kelimeler öğretmeye başlayın, zamanla dili daha çok dönecektir. Hayırlısı olsun :)

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
merhaba arkadaşlar benim kuşum cici kuş diyordu yanında bide babacık demeyi öğrettim.Babacık diyince gelip kafamıza konuyor acaba daha ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla. :)
:) kardeş annecik demeyide öğret

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
kuşum babacık deyince kafamıza gelip konması neye işarettir peki onuda söylermisiniz bilginiz var ise arkadaşlar.
MİLLİ PİYANGO BİLETİ AL YADA HERHANGİ BİR ŞANS OYUNU DENE ; bye_happy

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Peki  tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Peki  tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kuşlar kendilerini temizlemek için kaşırlar. anormal bir durum yok meraklanmayın