Mustafa SOYSAL' Alıntı:anladım teşekkür ederim.Bide Yusuf bey tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.
Mustafa SOYSAL' Alıntı:anladım teşekkür ederim.Bide Yusuf bey tüylerini karıştırıp duruyor kabarıyor o neden dolayıdır acaba hemen kabarıp eski kabarıksız haline geri dönüyor.Bide ufak ufak tüy dökülüyor üzerinden.
Cihad ERGÜN' Alıntı:Eğitime devam![]()
Kuşun unutmaması için mutlaka hergün söyleyin ve c' li ç'li b'li kısa kelimeler öğretmeye başlayın, zamanla dili daha çok dönecektir. Hayırlısı olsun![]()
Mustafa SOYSAL' Alıntı:merhaba arkadaşlar benim kuşum cici kuş diyordu yanında bide babacık demeyi öğrettim.Babacık diyince gelip kafamıza konuyor acaba daha ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.![]()
MİLLİ PİYANGO BİLETİ AL YADA HERHANGİ BİR ŞANS OYUNU DENE ; bye_happyMustafa SOYSAL' Alıntı:kuşum babacık deyince kafamıza gelip konması neye işarettir peki onuda söylermisiniz bilginiz var ise arkadaşlar.