hande onenerk
Takipçi Üyemiz
- Adı
- hande
- Soyadı
- onenerk
her cinse uyum sağlar ama bn size kuşa eş seçtirmenizi öneririm yani:Hande ÖNENERK' Alıntı:Peki baska bi cinse uyum saglar mi
becerilemeyecek bir şey yokHande ÖNENERK' Alıntı:Ben çiftleştirip çogaltmak istiyorum ama daha öncesinden hiç deneyimim yok kuşum daha sekiz aylık umarım becerebilirim
Oyle bir imkanim olsa ben de denmek isterimR.Efekan ALTUN.' Alıntı:her cinse uyum sağlar ama bn size kuşa eş seçtirmenizi öneririm yani:
sizin kuşunuz erkek , beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese kuşunuzu koyun hangi dişiyle öpüşüp birbirlerini kaşıyorlarsa onu alın icon_pray bye
Valla tesekkur ederim çok incesiniz kısa zamanda bir dişi alıp sizlerden yardım isteyecegımR.Efekan ALTUN.' Alıntı:becerilemeyecek bir şey yok
bakım koşulları önemli foruma bir bakarsanız bulabilirsiniz mesela yumurta maması yapımı vb. isterseniz bn size hepsini yazarım
kendinize alıştırırsanız yavru alamazsınız bilin deHande ÖNENERK' Alıntı:onur diğer kuş jumbo değil heralde değil mi? Valla yardımcı olursan çok sevinirim önce kendime alıştırıp ondan sonra bir eş alacağım. Senin kuşun benimkine çok benziyo![]()
Önce bir karar vermeniz gerekiyo bence. Kendinize alıştırıp konuşturacakmısınız? Yoksa yanına bir eş alıp yumurta almayamı çalışacaksınız?Hande ÖNENERK' Alıntı:onur diğer kuş jumbo değil heralde değil mi? Valla yardımcı olursan çok sevinirim önce kendime alıştırıp ondan sonra bir eş alacağım. Senin kuşun benimkine çok benziyo![]()