kuşumun cinsi ne

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
kuşumun cinsinin jumbo olduğunu düşünüyodum fakat herkes farklı birşey söyledi. ona bir eş almak istiyorum kendi cinsinden yardım ederseniz çok sevineceği

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
jumbo veya jumbo kırığı ama show değil
eş almak istiyorsanız nerede oturduğunuzu yazın elinde bulunanlar cevap yazacaklardır forumda da muhabbet kuşu satanlar bölümünde size yakın yerlerdeki ilanları inceleyebilirsiniz

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Ben çiftleştirip çogaltmak istiyorum ama daha öncesinden hiç deneyimim yok kuşum daha sekiz aylık umarım becerebilirim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Peki baska bi cinse uyum saglar mi
her cinse uyum sağlar ama bn size kuşa eş seçtirmenizi öneririm yani:
sizin kuşunuz erkek , beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese kuşunuzu koyun hangi dişiyle öpüşüp birbirlerini kaşıyorlarsa onu alın  icon_pray  bye

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Ben çiftleştirip çogaltmak istiyorum ama daha öncesinden hiç deneyimim yok kuşum daha sekiz aylık umarım becerebilirim
becerilemeyecek bir şey yok
bakım koşulları önemli foruma bir bakarsanız bulabilirsiniz mesela yumurta maması yapımı vb. isterseniz bn size hepsini yazarım

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
her cinse uyum sağlar ama bn size kuşa eş seçtirmenizi öneririm yani:
sizin kuşunuz erkek , beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese kuşunuzu koyun hangi dişiyle öpüşüp birbirlerini kaşıyorlarsa onu alın  icon_pray  bye
Oyle bir imkanim olsa ben de denmek isterim  :)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
becerilemeyecek bir şey yok
bakım koşulları önemli foruma bir bakarsanız bulabilirsiniz mesela yumurta maması yapımı vb. isterseniz bn size hepsini yazarım
Valla tesekkur ederim çok incesiniz kısa zamanda bir dişi alıp sizlerden yardım isteyecegım :)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Bir de ben bu kusu kendime nasil alistirabilirm kafesin icinde elimden yem yiyo ama hala bana alismadi benden cok korkuyo

onur albayrak

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
albayrak
hande bendede var jumbo kırması bir tane resmini koyucam birazdan yardımcı olurum istersen

yanına kendi seçtiği bir dişi koydum bekliyorum şimdi bakalım :)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
onur diğer kuş jumbo değil heralde değil mi? Valla yardımcı olursan çok sevinirim önce kendime alıştırıp ondan sonra bir eş alacağım. Senin kuşun benimkine çok benziyo :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
onur diğer kuş jumbo değil heralde değil mi? Valla yardımcı olursan çok sevinirim önce kendime alıştırıp ondan sonra bir eş alacağım. Senin kuşun benimkine çok benziyo :)
kendinize alıştırırsanız yavru alamazsınız bilin de :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Önce bir karar vermeniz gerekiyo bence. Kendinize alıştırıp konuşturacakmısınız? Yoksa yanına bir eş alıp yumurta almayamı çalışacaksınız? :)