Kuşumun tüyleri (Kuşu Kaybettik)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
TAM BİR BİLGİM OLMASADA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM KAFESİNİ SULUK YEMLİK VARSA YUVASI KOMPLE EN KISA ZAMANDA ÇAMAŞIR SUYU İLE TEMİZLE EN İYİSİ HİJYEN AÇISINDAN DOMESTOS İYİCE DURULA HATTA KUŞU BAŞKA BİR KAFESE AL DİĞERİNE BULAŞMASIN
GEÇMİŞ OLSUN SAYGILAR

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
AYNISI BENİM ERKEK MUHABBETİMDE OLDU HALSİZLİK UYUKLAMA İSHAL BU DURUMDA KUŞ HALSİZ KALDIĞINDAN BESLENEMİYOR İŞTAHSIZ OLUYOR BEN HAŞLANMIŞ PATAES İLE ASİDİ ALINMIŞ KOLAYI KARIŞTIRIP MAMA YAPTIM ŞIRINGAYLA BESLEDİM ŞU AN MAŞALLAH CANLI HASTALIĞI GEÇTİ KAFES HİJYENİ ŞART SUYUNU GÜN AŞIRI DEĞİŞTİRİN VE SULUĞUNUN İÇİNE BİR ÇAY KAŞIĞI SİRKE KOYUN

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
Öncelikle geçmiş olsun. 'Avidiare' bağırsak antibakteriyelini her gün yarım suluğa 2 damla şeklinde ishal geçece kadar kullan..

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
U.Hüseyin KAYA' Alıntı:
İlacı herhangi bir pet shop dan temin edebilir miyim ?

Kuşum sürekli yatıyor bununla alakalımıdır ?
evet ilaç petshoplarda satılıyor..Kuşunuzun halsizliği ishal olduğu içindir.Arkadaşların da dediği gibi yeşillik meyve sebze isal durumu geçinceye kadar vermeyin.Bunun yanında haşlanmış patates verebilirsiniz.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
direk veterinerlerden ilaç temini yapın başka bir şekilde önermediği taktirde veteriner hekim baytril-k %5 lik çözeltiyi 4 gün her gün agızdan bır damla ufak suluga 5-6 damla buyuk suluga 15 damla olmak kaydıyla uygulayın ek besın vermeyın sadece darı kullanın yem olarak üşütmeyin çok sıcakta tutmayın cereyandan koruyun sürekli elinize alıp vucut ısısını anı yukseltıp dusurmeyın 4. gunun sonunda en az 3 gun ılaca ara verın sonra ıyılesme olmazsa tekrar devam etmeye baslayın ıshalı kesılınce vucut dırencıde yukselecek ıstahı artacaktır.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Patetes ile pirinç haşlanmış olarak verin öncelikle ishalini kesin.Baytril bu aşamada 1 damla şeklin de kuşunuza ağır gelir ve öldürürsünüz.Baytriliniz var ise kuşunuzun diline deydirip 5 gün devam edin oran çok önemli fazlası kuşunuza zarar verir.5 gün içerisin de kuşunuz toparlayacaktır.Suluğuna 3 gün boyunca vitamin ile ciğerlerini destekleyin.Dikkatli olunacak durum Baytrilin oranı!!!!!