Kuşumun yaşı ve cinsiyeti nedir?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
bana dişi gibi geldi üstadlar daha iyi bilir

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
lutino ve albino kuşların geneli dişi yavru verir o yüzden erkek oranı dişiye göre daha azdır.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşunuz güzel bir dişi 1 yaşını geçkin yetişkin bir kuş güle güle besleyin :)

Beyza Keskin

Yeni Üyemiz
Adı
Beyza
Soyadı
Keskin
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Kuşunuz güzel bir dişi 1 yaşını geçkin yetişkin bir kuş güle güle besleyin :)
kuşumun boyutları 1 yaşını geçkin görünmüyor ama baya bi küçük fotoğrafta büyük görünüyo sanırım

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Beyza KESKİN' Alıntı:
kuşumun boyutları 1 yaşını geçkin görünmüyor ama baya bi küçük fotoğrafta büyük görünüyo sanırım
boyutuyla alakası yok göz çevresi ve ayak pullarından anlaşılır yaşı.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
boyutuyla alakası yok göz çevresi ve ayak pullarından anlaşılır yaşı.
Hemen aradan bir soru sorayım  :) Bu lutino ve albinolarda göz halkası oluşmuyor ya bu gözün çevresindeki et'li yüzeyden mi anlaşılıyor acaba?Bilmeyen birine açıklar gibi açıklarsanız çok sevinirim....

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Hemen aradan bir soru sorayım  :) Bu lutino ve albinolarda göz halkası oluşmuyor ya bu gözün çevresindeki et'li yüzeyden mi anlaşılıyor acaba?Bilmeyen birine açıklar gibi açıklarsanız çok sevinirim....
Normal bir kuşta göz halkası yavaş yavaş belirginleşir fakat albino ve lutinoların göz çevresi 2 ayını geçtikten sonra belirmeye başlar yaşı ilerledikçe göz çevresindeki halkada ayak pulları ve sertleşmesi gibi olur yani halka kalınlaştıkça yaşının arttığını anlarız bakarsanız bu kuşun halkası daha belirgin ve pullu yavrularda bunu göremessiniz.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Normal bir kuşta göz halkası yavaş yavaş belirginleşir fakat albino ve lutinoların göz çevresi 2 ayını geçtikten sonra belirmeye başlar yaşı ilerledikçe göz çevresindeki halkada ayak pulları ve sertleşmesi gibi olur yani halka kalınlaştıkça yaşının arttığını anlarız bakarsanız bu kuşun halkası daha belirgin ve pullu yavrularda bunu göremessiniz.
Teşekkürler bilgilendirme için... ;)

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
Arkadaşlar bana bu kuşların  cinsitetini ve yaşını söylermisiniz.?
ÇOOK acil

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
arkadaslar bende bır resım yuklemek ıstıyom ama hep hata oluyor dıyor sızce ben neyı yanlıs yapıyorum arkadaslar bır de 1 1.5 cıvarı bır muhabet kusum va yanına dısı almak ıstıyorum en az kac yasında olmalıkı  kavga cıkmasın kafeste