Kuşun gagasında mantar var mı ? (resimli)

sadistt33

Yeni Üyemiz
Adı
BEHZAT
Soyadı
CETİN
merhaba arkadaşlar. Yavruları olan kuşlarımdan erkek olanın gagasında problem var gibi.Kuluçka dönemlerinde olduğunda gagasında böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bi yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.

Yavrulama dönemlerinde çok yumurta kırdıklarından dolayı da fazla kafesle ve kuşla uğraşmak istemiyorum. Bu resimde gösterdiğim erkek kuşun gagasında eğer mantar varsa Bana bir mantar ilacı markası söylermisiniz.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
kardesım mantar olmus kusun geçmiş olsun. vix  pamuklu kulak çöpü ile sür iki yada üç sefer de kesin geçer

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşum mantar olmuştu veteriner tricopom diye bir krem verdi iyi geldi tavsiye edebilirim. Kutusu yeşil bir ilaç.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşta mantar var viks miks sürmeyin. Hayvana ağır gelebilir. Vazelin sürün 1 hafta her gün geçirir.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Mantarli bolgeye vazelin surun etkisini ilk gunde goreceksiniz esi ve yavrulari oldugu icin diger kuslarida kontrol altinda tutmanizda yarar var

sadistt33

Yeni Üyemiz
Adı
BEHZAT
Soyadı
CETİN
Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim. kuşçudan aldığım üzerinde sadece mantar kremi yazan içinde tahmini olarak wiks yada vazalin olduğunu düşündüğüm kremi 2 gün ara ile sürdüm kuşun ağzında problem azaldı gibi . bir kere daha sürüp yeni fotoğrafını eklerim .
Teşekkürler