kuşun kafasını çevirmesi

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
muhabbet kuşlarımdan bir tanesi sürekli kafasını döndürüyor  sanki birşeyden tiksiniyormuş gibi ara sıra bir başladımmı 2 dkk kadar sürüyor neden olabilir..Sularına limon katıyorum bunun bir etkisi olabilirmi ?

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bulunduğunuz ortamda kuşu salın sallabaş olan kuşalar uçamıyor diye güvercinlerden biliyorum eğer ratlıkla uçuyor ise belkide oyun yapıyorda olabilir benim aklıma bu geldi ancak arkadaşların önerilerini mutlaka dikkate alınız

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar korkutmayın beni aslında oldukça sağlıklıda görünüyor hareketli oyuncu kereta en sevdiğim kuşlarımdan birinin yanında eş tuttu kereta belkide ben abartmışımdır videosunu en yakın zamanda yayınlıyacağım inşallah  :(

cemrehan

Üyemiz
Adı
Cemrehan
Soyadı
Duran
Eğer sallabaş olduysa hiç bir tedavi sonuç vermez ve kalıcıdır ancak belli bir ilaçlarla hastalığın verdiği belirtiler azaltılabilir...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kuşu ayırmana gerek yok, ama ilaç tedavisi için ayırabilirsin. Eğer sallabaş ise suluğuna 2 gün çocuk, 1 gün büyük aspirinin çeyreğini sulukta erit. limon ve sirkede verebilirsin aynı zamanda. Önemli olan kanı sulandırmak, bunun için ballı krakeri kendin yapıp bal miktarını çoğaltırsan susama daha fazla olacaktır. Ama dediğim gibi SALLABAŞ olduğundan emin isen yap. Sağlam kuşu ilaçla doldurmayalım.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Kuşu ayırmana gerek yok, ama ilaç tedavisi için ayırabilirsin. Eğer sallabaş ise suluğuna 2 gün çocuk, 1 gün büyük aspirinin çeyreğini sulukta erit. limon ve sirkede verebilirsin aynı zamanda. Önemli olan kanı sulandırmak, bunun için ballı krakeri kendin yapıp bal miktarını çoğaltırsan susama daha fazla olacaktır. Ama dediğim gibi SALLABAŞ olduğundan emin isen yap. Sağlam kuşu ilaçla doldurmayalım.
BOYUNDAN TÜY YOLUP PİS KANI DEZENFEKTE EDİLMİŞ JİLETLE CİZİKLER YAPARAK PİS KANI AKITA BİLİRSENİZ BİRAZ TOPARLAR

E

elaziz2316

Guest
erbay' Alıntı:
abi bu nasıl yöntem kuşa zararı olmaz mı
Yanlış damara geldi mi gitti gitti olur sonra. Bu işi iyi bilen ehil birisi yapmalı bence. En azından bilir hangi damar, nerede diye.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ilker ertürk' Alıntı:
BOYUNDAN TÜY YOLUP PİS KANI DEZENFEKTE EDİLMİŞ JİLETLE CİZİKLER YAPARAK PİS KANI AKITA BİLİRSENİZ BİRAZ TOPARLAR
Bu yöntemi iyi yapan birine yaptırabilirsiniz. Güvercin besleyenler iyi yapabilir