Lüften Acil Yardım Edin!!!!!!!

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Merhaba Abilerim ve Kardeşlerim ;
Başlık biraz karışık oldu ama şöyle söyliyim elimde bir adet kafes var içinde bir adet eğittiğim erkek kuşum var bir kafes daha alıp içine çift koysam acaba sorun çıkarmı kafesler yanyana duracak çift olan kuşları üretim için bulundurucam öteki erkek olanı ise odamın içinde uçurup eğitmeye devam edicem acaba ne gibi bir sorun çıkar lütfen yardımcı olun bugun almaya gideceği çifti çünkü

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
kafeslerin yan yaba olmasında bir sorun omaz ama  çift kuşlar o beslediğin tek kuş gibi ilgi alakaya alışıkdeğil biraz da insandan korkarlar olması gerekende odur zaten özetle sen eğittiğin kusu saldığında önce sana değil oda olan eş kuşların kafesine gidecek ve onları rahatsız edecektir bu durumde erkek kuş dişi kıskanıp dövevilir  es kuşlarının imkanın varsa başka bir odaya al daha sessiz sakin ayak altında olmayacak biraz yüksek bir yere kou bir birlerinin seslerini duysunlar oturma odasında hem gürültü hem ışık hem diğer kuş falan çok zor olur eş kuşlar rahatsız ediymeyi semz düzenli bir ortam lazım onlara iyi uyku almaları  sessiz olması ortamın vs gibi  ustalarında ekleyeceği şeyler vardır  gene bu konuya

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Lüften Acil Yardım Edin!!!!!!!

Kadir bey başlık harbiden karışık olmuş. Birşey oldu zannettik. :D  . Kuşların aynı odada ve ayrı kafeslerde kalmasında bir sakınca yok. Ama eğiteceğiniz kuşu saldığınızda problem olacaktır. Çünkü üretim yapacağınız çiftin kafesine konarak onları tedirgin edecek ve belkide üretim yapmanızı engelleyecektir. Üretim yapacağınız çiftinizi mümkün mertebe sessiz sakin bir odaya koyarsanız daha iyi olur.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yatak Odasına koysam bir zararı olurmu acaba çok aydınlık değil yatak odası hafif karanlık ama tabi gündüz gözü ile birbirlerini rahat görürler onda sıkıntı olmaz

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
aynı odada olmaları bana göre sağlıksız olur. çünkü eğiteceğin kuş hem uçurduğunda eş olan kuşun kafesine gitmesine ve yaralanmalı kavgaya neden olabilir, hemde eğiteceğin kuşun konuşma yeteneği eş kuşlar gibi ötüş şeklinde olması açısından bence ayrı olmalarında fayda vardır.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yatak odasına koyarsam aksam 9 da yatarlar rahat bir şekilde ara sıra içeri girip ışık açarız ama ondada çok rahatsız edilmezler dediğiniz gibi tek olanı uçurduğumda onların kafesine konacak çift olan kuşlarda ilgi alaka bekleyecek sağlıksız olacak bakalım ne olacak yatak odasına koysam umarım sorun cıkmaz. Oda biraz karanlık gibi ondan başka sıkıntı yok çok ışık olması gerekmezse eğer ve tavsiye ederseniz sizlerde öyle yapıcam mecburen