6 yasinda disi muhabbet kusum var daha onceleri de kuyruk atmasi nefes alirken gicirti seklinde ses cikrma ataklari oln astim nedenli tedavi ettigim kusum bu kez cok hasta oncelikle yem yemesine ragmen asiri zayiflamasi var karni sis gogus kemigi de bicak gbi kirum hastaligina benzio hava kesesi prazotleri olbilir gicirti seklinde ses cikriyor diskisi poposuna yapisiyor ama ishal degil tam yumusak kivamli rengi normal yem artigi goremedim icine iyice baktim ezip ne yapacagimi sasirdim flagyl surup veriyorum biterl turevi antibiyotiktir metronidazol iceriyo direkt agzina gunde bir iki damla triflucan surup veriyorum bir iki damla iki gundur bunu uyguluyorum bi de bir damla elm sirkesi icirdim suyun elm sirkesi koydum onun oncesinde vitaformlu su verdim bes gun o fayda etmedi cok zayiflamis cok hizli nefes alio .yumurta sikismasin kadar herseyi okudum ama ele gelen kitle yok karni sis gibi ama gogsuincelip zayifladigi icin de oyle olabilir kirumadaki kuslarin resmi gibi hala yem yior cabaliyor litfen yardim edin olmesin