Lütfen Ananıza,Babanıza evlat acısı yaşatmayın çocuklarınızıda yetim bırakmayın

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Üç sene evvel sigarayı bırakmak hayal diyordum
Bu kadar güzel birşey bırakılırmı veya bırakabilirmiyim derken,
Sigarayı içen için dünyanın en güzel şeyi denebilen bu zıkkımı bırakalı tam üç sene oldu
Arkadaşlar lütfen ailemizi düşünelim ufak bebeleri olan arkadaşlar
Lütfen bebelerinizin  mürvetlerini düşünün çocuklarınızı yetim bırakmayın
Gelin şu mubarek Ramazana girmeden sigaranızı bırakın atın lütfen,lütfen,lütfen

YAK Bİ SİGARA ABİ

Sigarayı Bırakın Demiyorum. İzleyin

Sigara'nin Zararlari - ibretlik Video

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Paylaşım için teşekkürler abi konu çok önemli.Bende bırakalı 10 sene oldu.Rabbim herkese nasip eder inşaAllah.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
İçen herkes bırakmalı.Sağlıklı bir yaşam için

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
bende bırakalı yaklaşık bir sene oluyor sigarayı ve o günden sonra havaya harcadığım parayı en büyük zevkim olan kuşlara harcamaya başladım  1 senede içtiğim sigaranın parasıyla kendi  hobihanemi kurdum  eğer hala içiyor olsaydım elimde bir şey yoktu ama şimdi baktığımda onun parayla artık bir hobi hanem oldu ve bu güzel aliye katıldım  selahatdin ustamızın dediği gibi bu ramazan bu illetten kurtulun ve emin olun çok rahat ediyorsunuz bur bir gerçek tek bir sorun var sigarayı bırakınca biraz kilo ona dikkat etmek lazım  ben etmediğim için  bir 10 kilo almışım  C:) C:) C:) C:) umarım isteyen herkes o illetten kurtulur ve yeni bir hayata merhaba der  alkisd alkisd

yakınyol

Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
tekebaş
bende hiç içmedim ama zararını yakından gören biriyim babamın 1995 yılında 2 kalp damarı değişti ve sigarayı bıraktı ama  2005 yılında 2 damarına stent takıldı, 2008 yılındada aort damarı değişti ayaklarına kan gitmediği için tarihini hatırlamıyorum göğüs hizasından iki koltuk altından kasıklarına kadar yapay damar takıldı ayaklarını beslamek için ve  4 senedir yatalak lütfen kendinizi ve ailenizi düşünüyosanız sigara içmeyin içirtmeyin.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SELAHATTİN ABİ BUGUN SİGARA BURNUMDAN GELDİ NE YAPACAZ DAVAMI AÇALIM
« : Bugün, 21:42:47 »
Alıntı  Değiştir
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12511.0.html
  ABİ SAYGILAR BAKTIN AZ OKUNMUŞ BELKİ SENDEN SONRA SEBEP OLURUZ EN AZINDAN BİLEREK ARTI EKSİ DEĞERLENDİRİLSİN HERKESİ ÇOK SEVİYORUM SLM

58 de burdan okumuşlarda icratı görecez slm

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar 15 sene evvel hergün tencere ile zıkkım içiyordum kendimi yendim

3 sene evvelde günde 3 paket hafta sonları 4 paket sigara içiyordum kendimi yendim

2 ay evvel 119 kg geliyordum yürüyüş,sporla ve gırtlağı sıkarak 107 kg düştüm ve devam ediyorum kendimi gene yendim

Bunları yapınca şimdi sırada büyük paraları bulma çabasına girip inşallah onuda yenecem inşallah
;)

E

elaziz2316

Guest
    10 Yıldır sigarayı bırakan birisi olarak kendimi çok ki çok şanslı görüyorum. İnşallah içen herkes bırakır. Başlamayanlar da hiç başlamazlar.

Bir de sigara konusuna olduğumuz kadar duyarlılığı Alkol'e de göstersek çok daha makbul olacak.

Herkese ALKOL'suz ve SİGARASIZ günler diliyorum.

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
Düşünün günde 5 lira ayda 150 lira senede 1800 lira bu ortalama 2000 lira diyelım keyıf zamanında fazla kactıgında senelık net 2000 lira guzel para bu paraya neler yapılmazki,ailecek kıyafetler  alınır boy boy,dolabımız dolar taşar etımızıde sutumuzude alırız,ya benım durumumum yok kurban kesemıyorum dıyen arkadas 3 hisse gırebılır :) tatile gitmek hayal denızı görmedı bıızım cocuklar dıyen arkadaş 5 yıldızlı 2 cocuklu bır aile 1 hafta tatılını yapar sıcak sudan soguk suya elını vurmadan ve sayamadıgım bır cok sey yapılır ama hem para verıp hem yavas ölüm satın alınan sıgara lanet olsun sana 15 senede ben müptelası oldum bu illetin şükür 2 senedır o iş bitti yaşam kalıtem arttı,daha saglıklı hıssedıyorum kendımı bunu nasıl başardım hep Allaha dua ettım rabbim kabul etti ve şuan sigaradan nefret edıyorum kokusuna tahamulum yok sankı 15 sene sıgarayı ben ıcmedım yeşilaycılar bıle yanımda sönük kalır,bırakmak ısteyıp bırakamıyorum dıyenler varsa hikaye bırakmak istemeyişlerindendir onların.elindeki son paketı buruşturup at en fazla 1 hafta sıkıntı cekeceksın ve sonrası kalıtelı huzurlu bır yaşam karar sizin bu suyun tadı ne kadar güzelmiş bu yedıgım elmamı ne kadar harıka ekmek bıle ayrı kokuyor burnuma dersınız yanınıza ıgrenerek yaklasanlar olmaz

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selahattin Abi çok önemli bir konuya değinmissin. Allah razı olsun.

Bende Devlet Hastanesinde açılan sigara polikinliğine giderek bıraktım. Bırakmak isteyenler mutlaka gitsinler. Doktor champix verdi. Onunla bıraktım. 2 ay oldu.  Hap mucize gibiydi. Anti deprasan özelliği var ama üstesinden gelebilirsiniz. Lütfen içmeyin. Bırakın. ben 5 sene içtim ve bıraktıgım için anneme,rabbime çok şükürler olsun.

Ve bir daha ağzıma sürmek değil yakınında bulunmak dahi istemiyorum. Şimdi bu videoları izlediğimde daha bir direnç geldi.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Alkol ve sigara kullanmıyorum. Düzenli olarak spor yapıyorum ve herkese Sağlıklı, neşeli günler diliyorum  alkisd

E

elaziz2316

Guest
Gökhan YILMAZ' Alıntı:
Alkol ve sigara kullanmıyorum. Düzenli olarak spor yapıyorum ve herkese Sağlıklı, neşeli günler diliyorum  alkisd
    Bu davranışından dolayı seni gerçekten kutluyorum. Gerçekten de birçok kişinin yapamadığını başarmışsın. İnşallah bu çizgini hiç bozmazsın. Allah sana hayırlı, sağlık sıhhat içerisinde bir ömür geçirmeyi nasip etsin.