Lutfen Bilgi Verin

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
Disi kusum 9 aylik. 4 aylik yavru iken almistim. Disiyi kafese salip 1.5 yasinda bir es aldim ona yaklasik 2 ay once. Erkekle cok iyi anlasiyorlar.ciftlestiklerini de gordum. Disinin gagasi da oldukca kahverengi bir renkte. Fakat hicbir şekilde bir yumurtlama belirtisi yok ne yapicam bilmiyorum uzman üreticiler bir yorumda bulunabilirler mi.vitaminli sularını mamalarını gaga taşlarını herşeylerini veriyorum ama hala yavru alamadım çok üzülüyorum.ne olur yardım edin :(

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
Sabir biliyorum zafer bey ama hint bulbullerim de aynı şekilde 3 aydır onlardan da yavru alamadım emek veriyorum karşılığını alamayınca üzülüyorum.

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
Bir deyuvanın içine plastik folluk koyduk kuşlar yuvanın içine girince dişi onun içine yatmıyor kenarına tunuyorlar ne yapmaliyim?

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
rahatsız etmek ne demek eşşek sıpalarına evin bi odasını verdim sırf rahatsız olmasınlar diye.

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
Bahsettigim kuşum 8 yumurta yaptı yumurtaların hepsi dolu bugün de yavrulardan biri çıktı yumurtadan :))

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
İnşaallah dün 2.yavru da çıkmış maşallah çok iyi bakıyor yavrularına akşam foto eklemeye çalışacağım :)