LUTFEN ENGİN TECRUBE VE BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
BU ÇİFTİM YENİ ÇİFLEŞDİ DİŞİ YUVAYI HAZIRLIYOR ERKEK DEVAMLI DİŞİYİ BESLİYOR VE KAŞIYOR ŞİMDİ ÖĞRENMEK İSDEDİĞİM NEZAMAN YUMURTLARLAR VE CİNSLERİ HAKKINDA TAM BİLGİ ALABİLİRMİYİM ??

RESİMLER:

BU DİŞİ KUŞUM CİNSİ TAM OLARAK JUMBO MU ??

BUDA ERKEK:

BUDA İKİSİ YAN YANA : :):):)

ŞİMDİ BU KUŞLARIMDAN NE CİNS YAVRU ALABİLİRİM JUMBO YAVRU OLURMU SAYGI VE SEVGİLERİMLE

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
resimden anlaşılıyor dişi kuş yumurtluyucak belki yarın belki yarından da yakın gözünüz aydın ...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Tez zamanda yumurta ve yavrularını alırsınız inşallah. Bende beklemedeyim sabırla  :)

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Bu iki kuşun eşleşmesinden doğan yavrular yüksek oranda ara kuş çıkacaktır.Klasik desen değil jumbo desen değil.Hatalı bir eşleştirme...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Öner bey, "Jumbo" tanımlaması kişiden kişiye değişiklik gösterir ve resimlerle irilik doğru aktarılamayabilir.

gozturk' Alıntı:
Bu iki kuşun eşleşmesinden doğan yavrular yüksek oranda ara kuş çıkacaktır.Klasik desen değil jumbo desen değil.Hatalı bir eşleştirme...
  Gürkan beye katılıyorum; yerinizde olsaydım dişinin bir sonraki kuluçkası için kendinden iri ve daha vasıflı bir erkek kuş seçtirirdim.Yeni jenerasyon dişi kadar iri olmayacaktır.

Bu çiftleşmeden gelecek yavruların muhtemel renkleri:
  *Gri-beyaz baskın parçılı
  *Mavi
  *Mor
  *Gri-beyaz çekinik parçalılar..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Öner bey, "Jumbo" tanımlaması kişiden kişiye değişiklik gösterir ve resimlerle irilik doğru aktarılamayabilir.

Gürkan beye katılıyorum; yerinizde olsaydım dişinin bir sonraki kuluçkası için kendinden iri ve daha vasıflı bir erkek kuş seçtirirdim.Yeni jenerasyon dişi kadar iri olmayacaktır.

*Mavi
  *Mor

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim ama dişi kuşum jumbo mu birde bu çifdim bir arkadasin üretimhanesindeydi 6 adet yumurtası vardı yumurtaları diğer çiftlerin altına dağıttık ben eve getirdim çiftimi şimdi birdaha nezaman yumurtlarlar unutmuşum bunu yazmayi _??

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yerlerini yadırgamazlarsa ve kuşlar eşse tekrar kısa zamanda yumurtlar ama ortama alışma sıkıntısı çekerlerse yerlerine alışana kadar beklemek gerekir

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

*Mavi
  *Mor
+1

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Sezgin ANIL' Alıntı:
Yerlerini yadırgamazlarsa ve kuşlar eşse tekrar kısa zamanda yumurtlar ama ortama alışma sıkıntısı çekerlerse yerlerine alışana kadar beklemek gerekir
Aynen