lutfen okuyunuz; kim demis gormeden kus alinmaz diye

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kuşları görerek almanın satıcıyada çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum kuş satışlarında genelde herzaman satıcı suçlanır birde madolyonun öteki yüzüne baktığımızda alıcıda bazen yanlış yola sapabiliyor kuşları görmeden aldığı için benim istediğim bu kuş değildi veya kuşlar yolda öldü veya kuşlar hastalandı vs oysaki kuşları görerek alsaydı satış yapan kişi suçlanamayacaktı ve satıcı şu sözleri söyleme hakkına sahip olacaktı sen kuşları görerek aldın kardeşim diyebilecekti ve suçlanamayacaktı. kısacası kuşları görerek almanın hem satıcıya hemde alıcıya faydası olacağını düşünüyorum
AH be Selahattin abi 3 gün önce papağan aldım 2 günde öldü göya gözümle gördüm sorsalar ölmez bu hınzır derdim birazda NASİP işi.
Birazda tecrübe işi.

Örneğin tüm kafesteki papağanlar ısırıp aha bu işte ele alışık diye sevinmemek lazım az ısırıyor kafese el sokunca canlı ishal değil gözler normal mıyışıklık yok. Ama belki hayvancağız ezildi belki kalabalıkta başına yeni bir iş geldi ele alınca gözle görülünce de teşhis konmuyorki...ŞİMDİ anlıyorum kuşta içsel bir sorun vardı ondan hırçın değildi ama ben konduramadım.

Bazı şeyler anında farkedilmeyedebilinir. ALDIĞIN YER-KİŞİ ÖNEMLİ
İTHAL İSE EN AZ 7 gün YAŞAYACAKMI o önemli. ezik standartsız gelen kuşlar heleki.

Anlasanda ATLAYABİLİRİZ anlamayabiliriz
Anlamayınca zaten atlarız.
Genelde kümes sahibi helede ilgili ise bilir kuşunun ne mal olduğunu. Ama ilgisizse oda kapasite meselesi anlamıyor deyip artniyet aranmayabilir.
AMA ben anlamayan kişi üretimhane nadir açar TİCARİ ise. YANİ anlıyordur ama SALAĞA yatar deriz biz affolun.

AYRICA HER CAMİADA EĞRİ HIYARDA OLUR DOĞRU HIYARDA denebilir. Teşbihte hata yoktur.

Virgülleri koyamıyorum kusura bakmayın klavyem intihar etti çocukların oyun oynamasından.

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Muhabbet kuslari ve papaganlar diger kuslardan biraz farklidir ve bu isin bir cok hilesi vardir. Eger insanin icinde kotuluk var ise siz kusu gorsenizde incelesenizde kus size satilabilir. Tek yavruya zor bakan bir cift bizlere 8 yavruya super bakiyo diye gorerek ve inceleyerekte olsa fais fiyatlara satilabilir. Kuslarda sonucta canli birer mahluktur elbetteki yolda hastalanabilir fakat hicbir kus bir anda kupkuru kalmaz bir ayagi ortadan kaybolmaz gagasi aniden carpilmaz yada kanat vucut ve kuyruk tuyleri yok olmaz anus cevresi 1 gunde findik gibi sismez, mantar olusmaz, gozu kor olmaz vucuduna virus girmis bir kusta eger hastaliginin son safhasina gelmemisse yada kalitsal bir hastaligi varsa  ole bir bakista anlasilamaz diye biliyorum. Bizimde bahsettigimiz konular bunlar simdi kim ne derse desin bu ulkede mecburen de olsa gormeden kus ve diger canlilarin alis ve satisi yapiliyor ornek vermek gerekirse zonguldakta faaliyet gosteren bir petshop ole her kusu bittiginde izmir manisa istanbula kus almaya gidemiyor bu maddiyata bakiyor bizde diyoruzki madem ortada boyle bir alisveris gerceklesecek bunu en guvenli sekliyle yaptirmaya calisalim sonucta herkes ekmek davasinda, kimsenin parasi boca olmasin, bu camiada sadece parasi olupta bu isi zevk icin yapan insanlar yok binlerce kisi bu sektorden ekmek yiyor. Ve bizimde amacimiz bu guven ortamini yaratmak sonucta uretici de karli ciksin petshop da karli ciksin son alicida istegimiz budur.destek veren vermeyen tum dostlara tesekkur ediyor islerinizin hep yolunda gitmesini diliyorum.
Muhabbet kusu tehsir ve tebrik sayfasi
https://www.facebook.com/#!/olcay.kuscu.39?fref=ts

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yazılanların hepsi bir tarafa, bunların dışında da çok acaip durumlar söz konusu olabiliyor. Kendimden örnek vermek isterim...birkaç gün önce Antepden bir dostumuz ziyaretime geldi ve satılık olan takımlardan 2 takım kuş seçti. Birisi kendisi için diğeri de başkası için. Her 2 arkadaş bu sitenin birer üyesi...neyse, esas olaya gelelim. Görmeden kuş almak birkere olmaz diye birşey yok...olabilir ama bu durumlar çok istisnaidir, yani daha önce alış-veriş geçmişiniz varsa ve sorunsuz alış-verişler olduysa tabii ki satıcıya güvenilebilir. Lakin bazen satıcının da gözünden kaçabilecek durumlar olur, Antepden gelen arkadaşın seçtiği çiftlerden birinin erkeğinde ufak bir ayak özürlülüğü söz konusuydu. Bir ayağının 2 parmağında tırnakları kopmuştu...bu kuş için bir sorun değildi, ama satın alan kişi neden özürlü bir kuş alsın...değilmi. Bu çifti tam 3 yıldır besliyordum ve Antepli arkadaşın dikkati sayesinde bu özürlülüğün farkına vardım. Kısacası bazen Görmeden Kuş Almak bu nedenle de sakıncalı olabilir...siz istediğiniz kadar dürüst bir satıcı olun, buna benzer bir hata yaptığınız zaman inanın çok rahat bir şekilde istemeyerek de olsa adınız çıkabilir. Diğer arkadaşların da saydığı birsürü neden içine benim yaşamış olduğum tecrubeyi de ekleyebiliriz...yani, görmeden kuş almanın birsürü dezavantajı muhakkak var...Ama görerek bile aldığınız kuşları alırken çok dikkatli bir şekilde alacağınız kuşları incelemenizde fayda var.

Diğer yandan Olcay beye de birşeyi açıklamasını ve bizi aydınlatmasını isterdim. Benim çok merak ettiğim şey, bir facebook sayfası güvenli bir şekilde görmeden kuş almayı ve bu alışverşten zarar görmememizi nasıl sağlayacak...bunu bizim için biraz detaylı bir şekilde açarsanız belki size katılabilir ve sayfanızı destekleriz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Olcay YAKARTAŞ' Alıntı:
Biz yine davetimizi tekrarliyoruz sizde ticaretinize samimiyetinize guveniyorsaniz biz sattigimiz urunun daima arkasindayiz diyorsaniz yanlislikla da olsa musterimize yasatmis oldugumuz maduriyeti en kisa zamanda karsilariz diyorsaniz. Bizler sizinle tanismak istiyoruz bu sayfada hileye yer yok dedikya biraz cesaret isi. Herbirinizi saygiyla selamliyoruz           
http://www.facebook.com/#!/olcay.kuscu.39?fref=ts
Önceki yorumumda da sormuştum ama belki gözden kaçmıştır...Benim çok merak ettiğim şey, bir facebook sayfası güvenli bir şekilde görmeden kuş almayı ve bu alışverşten zarar görmememizi nasıl sağlayacak...bunu bizim için biraz detaylı bir şekilde açarsanız belki size katılabilir ve sayfanızı destekleriz. Ama sadece sayfanıza beğeni eklenmesini istiyorsanız asortik başlıklar kullanmaya gerek yok...facebook sayfamın beğenisini arttırmak istiyorum, desteklerseniz sevinirim deyin yeterli olacaktır...burada biz-bizeyiz.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ben çok çok acemi  bir hobici olarak söyleyim sitemizden 2 kişiden kuş aldım allah ikisindende razı olsun birinden resimlerini görerek diğerindende oluşan güven duygusuyla aldım allah onlardan razı olsun onlar kendilerini biliyor yanılmadığımı gösterdiler. görmeden kuş tek bir şekilde sadece ve sadece karşılıklı güven duygusu oluşursa alınır başka türlü her hile var arkadaş kimseye güven yok :)

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Sn. Gunay bey kendi basinizdan gecen olayida bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim. Bu tip yasanan olaylarin da sonuca olusmamizda bizlere yardimci olacagi kanisindayiz.
    Sayfamiz daha yeni kuruldu evet suan icin sadece bir face sayfasi burdan yola cikmamizin nedeni kotu sonuclanan alisverisilerin genelinin bu tip sosyal paylasim sitelerinde ve bazi alisveris sitelerinde daha bi cok bas gostermis olmasidir bu nedenledirki ilk once bir face sayfasinda baslama karari aldik tabiki bu surekli face sayfasinda devam etmeyecek yeni girisimlerde hedefliyoruz.insallah bunlarida sizlerle paylasacagiz.
  Dedigimiz gibi bizim tek bir amacimiz var oda kisiler arasindaki alisverislerin en az hasarla guvenli bir sekilde gerceklesmesi ve bunu yaparken nasil yollara basvuruyoruz
1: ilk tanisma asamasi bize katilmak isteyen arkadaslarin ilk once facebok sayfalari varsa web adreslerini bir guzel inceliyoruz yapilan alisverislerin sayfada yayinlanip yayinlanmadigi yayinlanmissa memnuniyet ve sikayetler varsa bunlari degerlendiriyor gerekirse satis yaptigi gorunen arkadaslarimizi bizzat arayip telefonla bilgi aliyoruz.eger bir sorun gormezsek bu kismi geciyoruz.
2: Arkadaslarimiza bir kac sorumuz oluyor.birinci sorumuz; bugune kadar musterilerinize haksiz olarak yasatmis oldugunuz bir maduriyet olup olmadigini bunu bize acik yureklilikle soylemesi gerektigini  ilerde birinin cikipta tanittiginiz kisi bana bu maduriyeti yaratmistir demesinin ticari yasamini etkileyebileceginden bahsediyoruz. Ve inanin bir cok kisi sadece bu adimda vazgeciyor.olsun bizim uye kaybetmek gibi bir ticari kaygimiz yok.Bu adimla zaten aliverislerde sikinti yasayabilecegimiz bir cok sorun bir nebze engelleniyor.
3.Son olarakta arkadasimiza bizlere musterilerine verebildikleri garantileri soruyor bunlari kayit altina aliyoruz ve bundan sonrada bu calisma sisteminin devam etmesi gerektigini soyleyip bizlere katildigi icin tesekkur ediyor ve gorusmeyi sonlandiriyoruz.
4: Artik arkadasimiz listemizde yer almaya basliyor Tabi hep o listede olcak diye bir sey yok asil surec bundan sonra basliyor. Yapilan alisverisler sayfada yayinlaniyor iki tarafta eger alici tarafta bizimleyse memnuniyetini bildiriyor.
Bize ozel olarak gelmesini istedigimiz sikayetler dikkate aliniyor taraflar karsilikli gorusturuluyor ortadaki maduriyetin ortadan kaldirilmasi isteniyor eger kaldirilmaz ise arkadasimiz listeden cikariliyor eger sorun cok ciddi ve ortada resmen bir dolandiricilik var ise bu sayfamizda diger arkadaslarimizada  duyuruluyor. Kisaca ozetledim.
Simdi biz hepinizin kaygilarini cok iyi anliyoruz.olusumumuz daha cok yeni belki bu surec uzun zaman alacak temiz insanlar biraz zor bulunacak ama surekli devam etmesindense bir adim atmak gerekli diye dusunduk. Ve bu surecte sizler gibi  degerli buyuklerimizin bizlere yol gostermesi onerilerde bulunmasi cok onemli. Bizler gormeden canli yada cansiz urun alma olayini kesfetmedik bu ticaret ulkemizde zorunluda olsa yapiliyor biz sadece bu olumsuzluklardan en az kisinin zarar gormesini istiyoruz.

Ilgilendiginiz icin tesekkur eder iyi bayramlar dileriz.

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Sn. Gunay bey
    Bu tip kaygilarin ve elestirilerin olusabilecegi dusunulerek sayfamiz bir gurup olarak degil sadece kisisel bir profil sayfasi olarak olusturulmustur.
  Bu kisisel sayfada yapilan yorumlarin da begeni kaygisiyla yapilmis yorumlar olmadiginin acik bir sekilde ortada oldugunu dusunuyorum ve bu dusuncenizden dolayi kendimi bir cagri daha yapma gereginde buldum lutfen yorumlari begenmeyiniz.

Tesekkurler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Zaman ayırıp açıkladığınız için teşekür ederim, biraz karışık gibi görünse de elinizde bir plan olduğu belli. Aslında her iki tarafın da memnun kaldığı alışverişler ister burada ister başka forumlarda ister facebook gruplarında paylaşılıyor ve taraflar birbirlerine teşekür ediyorlar...bu güzel birşey. Ama nedense ters giden birşey olunca doğrudan adres gösterip isim ile ifşa etmekten kaçınılıyor. Bu gibi durumlarda hep "biri beni dolandırdı, isim vermek istemiyorum o zaten kendini biliyor filan fişman" gibi başlayan sitemli yazıları özellikle facebookda çok görüyoruz. Sanki başarılı alışverişleri değilde, sorunlu geçen alışverişleri ifşa etsek ve isimler doğrudan açıklansa çok daha faydalı olacak gibi görünüyor. En azından insanlar kiminle alışveriş yapmamaları gerektiğini bilecek ve ona göre davranacaklar.

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Sn. Gunay bey
    Evet aynen soylediklerinize katiliyorum. Aslinda bir cok memnuniyet vede sikayet farkli adreslerde yer aliyor fakat dedigimiz gibi cok farkli yerderde daginik bir sekilde bulunuyor ve bir cok arkadasimizin gozunden kacabiliyor. memnuniyetsizlikler genelde belirtilmiyor bir sekilde telafi edilebilecegi umut ediliyor. bir onceki yorumunuzda da verdiginiz ornek gibi satici dostlarinda bazen birseyler gozunden kacabiliyor bizim burada ilk hedefimiz olusan memnuniyetsizligin ortadan kaldirilmasi oluyor memnuniyetsizlik israrla ortadan kaldirilmaz ise ozaman isim adres gibi bilgileri paylasmanin daha dogru oldugu kanisindayiz hepimiz insaniz ve elbette hatalar olabilir ama telafi edilmesi mutlaka gereklidir.

İlgi, alakaniz ve oneriniz icin cani gonulden tesekkur ediyorum.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
icon_think.

Bunu AVM`leri bile dü$ünmüyor, ... satanin gözünü para bürüdüyse ballandira ballandira satmaya bakar tabi, ... ben aldiktan sonra degil, ku$u almaya gittigimde ya tatmin olurum, yada olmam, ... ku$u o yerden almak onu ordan kurtarmakta olabilir, ... elbise degilki garantisi olsun, ... ortada olan bir canli, almadan 5 - 10 dakika bakin, ... silah zoruyla satmiyorlarya, ...  icon_think

Camur atmak istiyen bunu yine atacaktir, ... o an ayip olmasin diye aldiktan sonra asil ayip yine yapilir, bunu yapmak istedikten sonra, ... ne yazikki, ... adil kim, tabiri caiz ise adi kim belli degil, hele sanalda, ...

Yolu gözü yemiyor, ondan sonra begenmezler, ... e gidin kendiniz alin o halde, ... birde emege saygidan  bahsederler, ...  icon_wall

Daha iyisini kendileri cikartsin o haldede bu degerlendirmeyede gerek kalmaz, ... oda yok, ... maksat ye$illik olsun, ...

Ben ku$ yollamam kolay kolay, istiyormu ? Gelsin alsin, ... gelemiyomu, ... $ansina küs, ... gelebildimi bu kez, tavri, tatli dili gecer, kafesteki veya salmadaki ku$u degilde, gönlümü almaya kalksa, kümes onundur, parasi bile gecmez, ... fakat en ufak $üphe sizim sözlerinden, umdugunu degil, cayimi icer, havasini alir ve geldigi gibi gider, ... bu i$lerinde, ali$ veri$inde rajonu var, ...  8)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
kim demis gormeden kus alinmaz diye yazdınız bende ben dediğimi yazmıştım onlarca satış konusunda şikayetler aldım ve hala almaya devam ediyorum 10000 yaklaşan bir forum sitesini yönetiyorum ayrıca 2 derneğimizde yöneticilik yapıyorum bana okadar şikayet geliyorki tahmin edemezsiniz sade kuş konusunda değil ürün konusundada liste kabarık
oyüzdendirki sitenin ana sayfasında dostlukların bitmemesi için görmeden kuş alınmaması için not düşmüşüz tabiki bizim söylediğimiz gökten ayetle inmemiştir isteyen görmeden alabilir

Selahattin abi haklı.Yada sağlam dostlukların olduğu ve kuşdan anlayan arkadaşların ile (Ha onlar görmüş ha sen felsefesi) okey alındıktan sonra görmeden alabilirsin.Yine belirteyim sağlam dostluklar ve arkadaşların ile yapılmalı yalnız.

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
    Sn. Kus severler, konu cok dagildi ve gorerek kus alma almama meselesi oldu , bakiniz bizim savundugumuz kesinlikle bu degil kimseye her gordugunuz ilandan gormeden kus alabilirsiniz demiyoruz.Bu ulkede bu ticaret mecburi de olsa yapiliyorsa ki yapiliyor bunun en guvenli sekilde olmasini istiyoruz herkes gitsin kusu gorerek alsin diyerek kenara cekilirsek daha bir cok arkadasimizin cani yanacak. Bu konuda gormeden alinmaz diyerek buyuk bir genelleme yapiyoruz tipki ithal kus alinmaz dedigimiz gibi oysaki biz Almanya'dan Belcika'dan gelen kuslarimizla ovunuyoruz. E bunlarda ithal degilmi. simdi kac tanemizin Daniel LÜTOLF veya Guido SANTENS  yada baska bir yabanci ureticinin kumesine gidipte kus alma sansi var cogumuzun yok ama gidip gormeden de kusu ele almadan da alabiliyoruz.Niye adamin ismine guveniyoruz simdi bu insanlar kadar guvenilir insanimiz yokmu bizim ulkemizde.Iste biz bundan bahsediyoruz gidemeyipte almak zorunda olanlarin sorunlarini asalim istiyoruz bununda kesinlikle imkansiz olduguna inanmiyoruz.

SAYGILARIMLA...

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Abicigim, dag daga kavu$mazmi$, ben ba$kasini bilmem !

Hayalindeki ku$u gidip alamiyorsada gitsin copyright olmiyan resmi indirsin ve kimilerinin tirene baktigi gibi baksin  ;D

Ithali överken yerden yere vurdunuz, ... o halde BMW ve MERCEDES marka otombillerede ne binin, nede övün, ... onlar yerlimi ?

Ve bizdede yok yokta, ... olana pek kiymet ve saygida yok, ... olcagida oluyor o vakit, ...

Isimmi$, ... isim olsa nolur, olmasa nolur, ... ve benden dahil ku$ alamiyan gidip ün yapmi$ adamin ku$una talip oluyor, ... resmen komedi  C:)

I$e geldimi Allah, i$e gelmedimi yallah, ... araki bulasin, ... icon_naughty

Istedigini alamiyan demekki istemiyormu$, ... istiyen gider alir, engel tanimadan, ... yok Lütholf, yok Florian Böck, yok Joe Mannes, ... adamlari bilmesek duyanda ku$cularin Mehdisi sanacak bunlari, ... ku$lar 6 ay sonra Güne$te kuruyan limon veya portakala dönüyorlar, ... bizim gördüklerimiz bu, cogu 2 - 3 ya$ina giremiyor, ansizin kafesin dibine boyluyor, ... bumu elde tutulan, veya elde edilmek istiyen, ... ?

Bu adamlar kimseye bitini dahi vermezler, ... neyse, ... diyecegim $uki, ... siz elinizdekinin kiymetini bilin yeterki, ... ordan veya burdan alinan ku$ta ya iyi cikar, yada tabiri caiz ise cürük, ... araba yada ev fiyatina alinmadiya, ... 100 TL lik bile olsa yüz milyar vermi$ gibi söylenmeye cok megilli bizim insanimiz, ... ne yazikki, ... bedava dahi alsa bu kez garanti ister  icon_wall ...

Gerci onuda anlamak gerek, her kafadan 1 ses cikiyor, ... bilende konu$uyor, bilmiyende, ... ney nedir, bunu asli astari nedir pek merak edip nasil olur, nerde olura kafa yoran ne yazikki pek yok, ... yagmur nerde, tarlasini oraya cekme hünerine sahip cogu, ... kisa yoldan, ... i$i bilip i$ten kacmakta degil, i$i ögrenmeden hilesine kafa yoran, ... koca Yunus ne demi$ : Cümleler dogrudur sen dogru isen, ... dogruluk bulunmaz sen egri isen, ...

Dogru, hemde cok dogru, fakat herzamanda degil, ... gelin dogru ne, yanli$ ne secelim, herkes kendisi icin aynanin kar$isina gecelim, ...

Biri bizede 1 ayip yaparsa eger, bu ona kármi kalir saniyor, ... sanmiyorum, ... cenábi Allah her kulunun yaptiklarinida 2 cihanda kar$isina cikarmasi duasi ile Allah herkesin gönlüne göre insan ve hayvan cikarsin kar$imiza, ... ve bazen haksizlik diye adlandirilan aceba hakmi, hukmu onuda kendimize muhassebe yaptigimizda anlariz, ... önce kendimize kar$i dürüst olmaliyizki bu bize ayna gibi yansisin, ... yoksa ne yapsak bo$, ... kiminin derdide ku$, ... Allah`m dert verip derman aratmasin yeterki, ... ariyanda bulur, ...  ::)

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Bu yıl sadece resmini görerek benden kuş satın alan 300 ün üzerinde Tekirdağ dan Ağrı' ya kadar uzanan müşterilerime bu vesile ile aldıkları kuşları güle-güle büyütmelerini diliyor, güvenleri ve sonrasında bana yönlendirdikleri diğer müşteriler için ayrıca teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Sn.Yalcin bey sizi kutluyorum, iste bizim savundugumuz bu gibi guzellikler basarilarinizin devamini diliyorum. Sayfamizdada isminizi gormek isteriz.hayirli gunler bol kazanclar.

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS

Daha once gerceklesecegini soyledigimiz alisverisimiz basari ile gerceklesmistir. Izmail HORZUM Dostumuzdan almis oldugumuz damizlik kuslar 13 saatlik yolu 0 fire ile tamamlamistir. Biz denedik gorduk ve yine gonul rahatligiyla soyluyoruz(Gormeden de kus alinir yeterki alinacak kisi bilinsin) iste biz bu kisileri ariyoruz. Kuslarin resimleri profil sayfamizdadir bakmak isteyen bakabilir.

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt
Olcay YAKARTAŞ' Alıntı:

Daha once gerceklesecegini soyledigimiz alisverisimiz basari ile gerceklesmistir. Izmail HORZUM Dostumuzdan almis oldugumuz damizlik kuslar 13 saatlik yolu 0 fire ile tamamlamistir. Biz denedik gorduk ve yine gonul rahatligiyla soyluyoruz(Gormeden de kus alinir yeterki alinacak kisi bilinsin) iste biz bu kisileri ariyoruz. Kuslarin resimleri profil sayfamizdadir bakmak isteyen bakabilir.
Öncelikle hayırlı olsun.

Birşey sormak istiyorum.

Diyelim otobüs'de kuşların başına bir iş geldi.(Olurya sonuçta canlı bunlar)
O zaman ne oluyor ?

olcay67

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Olcay
Soyadı
YAKARTAS
Sn. Mehmet bey
  Aynen dediginiz gibi onlarda canli, Tipki biz insanlar gibi yarini gorecegimizin garantisi yok sayfada bunlarla ilgili yazilar yaziyoruz otobus sirketlerinede bu konuda basvurularimiz devam ediyo. Burada muhim olan tasima icin uygun sartlarin saglanmis omasi. kalkipta ben kafes parasi vermem koliye koy gonder dersek riski 1 kademe daha yukseltmis oluruz. Sizin bahsettiginiz olay  alici ile saticinin arasindaki anlasmaya bagli.