lütfen yardım edin ( tüm hevesim kırıldı )

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
S.A  Arkadaşlar

geçenlerde muhabbet kuşlarımın resimlerini yayınlamış ve siz değerli forum üyelerinden cinsiyetleri ve ırkları hakkında bilgiler edinmiştim.
dün bir pet shopçuya gittim aşağıda resimlerini görmüş olduğunuz kuşlarımıda götürdüm kuşlar hakkında kendisinin uzman olduğunu belirten pet shop sahibi her iki kuşumunda dişi olduğunu belirtti,bunun üzerine bende kuşlarımın yanına birer erkek kuş almak istedim ancak kendisi bana albino ve lutino cinsi kuşların mutasyon kuşlar olduğu için üremelerinin mümkün olmadığını söyledi ve yavru alamayacağımı belirtti.
böylece benimde tüm hevesimi kırmış oldu.yani anlıyacağınız hobi amaçlı üretime girişme çabalarım başlamadan sona erdi.
ancak ben yinede bu forumdaki değerli üretici arkadaş ve abileriminde konu hakkındaki görüşlerini almadan umutlarımı tümüyle yitirmek istemedim.pet shopçunun dediği gibi bu cins kuşlardan yavru almamız gerçektende imkansızmı ?
zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim ...

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
yorumunuz için teşekkür ederim Bayram Bey.
yanlarına erkek almayı düşünüyordum zaten ama pet shopçu bana albino ve lutino cinsi kuşların üreyemeyeceğini belirtti yani bu kuşlardan yavru almamın mümkün olmadığını söyledi.
bende tereddütte kaldım.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hüseyin kardeş kuşlarının maşaAllahı var çok güzeller.Bu petşopşu arkadaş kuşlarına göz koymuş olmalı.Kuşlarına iki adet diyarbakırda üretim yapan arkadaşlardan erkek al.Zamanı gelince yavrularını alırsın İnşaAllah.Slm

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bemim 2 ayrı lutino dişim şu anda yavrularını büyütüyorlar.

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
yorumlarınız için çok teşekkür ederim Abdullah Bey ve Sıddık Bey
yüreğime su serptiniz.
şu pet shopçularada artık hiç güvenim kalmadı,beyaz albino kuşuda bana erkek diye satmışlardı oda dişi çıktı...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Evet petshopcu hakli iki kusunuzda disi :) ama yavru alamazsiniz kismi dogru degil bu guzel iki disiye uygun hatta kendileri secerse daha iyi 2 erkek aldinizmi zamanla yavrulariniz hayirlisiyla gelecektir :)

Hakann

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
zebek
petshopçulara hiç güven kalmadı artık işi ticarete dökmüşler yazık....... neeee

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Petşopçu hak getirmiş...kümesimin üçte biri albino ve lutino dişili-rekekli çiftlerden oluşuyor ve hepsi 2 yıldan fazla zamandır tıkır-tıkır yumurtlayıp yavru büyütüyor.

Sen hevesini kırma usta, hatta birdaha ona gittiğinde ona bunlar üremez dediği tüm albino ve lutino kuşlarını alacağını söyle. Birde ona MuhabbetKuşuÜreticileri Platformundan selam söyle  ;)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Hüseyin kardeş kuşlarının maşaAllahı var çok güzeller.Bu petşopşu arkadaş kuşlarına göz koymuş olmalı.Kuşlarına iki adet diyarbakırda üretim yapan arkadaşlardan erkek al.Zamanı gelince yavrularını alırsın İnşaAllah.Slm

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Sayra SENSES' Alıntı:
Evet petshopcu hakli iki kusunuzda disi :) ama yavru alamazsiniz kismi dogru degil bu guzel iki disiye uygun hatta kendileri secerse daha iyi 2 erkek aldinizmi zamanla yavrulariniz hayirlisiyla gelecektir :)

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
albinolar ve lutinolar hatta kırmızı göze sahip fallowlar da dişileri çok güzel birer anne erkekleri ise çok sebatli bakıcı babalardır merhametleri ilede benim kümesimin vazgeçilmezleridir kuşlarınızın maşallahı var temiz üretim olan birer erkek alırsanız iki ayrı kafese yuvalıkları ile birlikte ayarlamanızı yaptıktan sonra yem su eksik etmeyin dediğimi anlayacaksınız eğer anlamıyorsanız yaş ve cinsiyetten bilen bir tanıdıkla gidin derim iyi hobiler.

HÜSEYÜN

Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
KARAKAYA
değerli yorumlarınızla bana yol gösterdiğiniz için tüm üretici arkadaş ve abilerime teker teker teşekkür ederim. içimdeki üretici olma hevesimi ve merakımı yeniden uyandırdınız.
sağolun...

iyi üretimler ve bol satışlar herkese ...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
onu diyen petshopcu kim kardes diyarbakırdaki petshopcuları tanırım.. gelsin ona lutino albino ürermi üremezmi gosteriyim.. kümesimin yarısı albino lutino.bunu diyenler fırsatcı kisiler ben cok biliyorum uzmanım diyen insan zaten hicbirsey bilmez..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kuşların ikiside dişi maşallah çok güzel bir anne olacağı hallerinden belli o ben uzmanım diyen petshopçuya bir daha gitme gün gelecek bu iki güzel kuşundan yavru aldığındada gidip kuşların bacağını onun uzman gözüne sokarsın  Hevesini kırma hatta bu gibi durumlar  seni daha çok hırslandırsın ki onlara uzman nasıl olurmuş gösteresin  herzaman kuşlarına güven ...

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BENDE 2 ADET ALBINO DİŞİ VAR HER SEFERINDE 7 YUMURTA VERIP 5 YAPRU BUYUTUYOR ONU DIYEN PET SHOP U DEĞİŞTİR SEN

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Hüseyin KARAKAYA' Alıntı:
yorumunuz için teşekkür ederim Bayram Bey.
yanlarına erkek almayı düşünüyordum zaten ama pet shopçu bana albino ve lutino cinsi kuşların üreyemeyeceğini belirtti yani bu kuşlardan yavru almamın mümkün olmadığını söyledi.
bende tereddütte kaldım.
pet shopçu der o kuşlar daha degerli oldugundan sana zarf atmış getireyim degiştirirmisin diye sor sen foyatsı meydana çıkar yinede 5 10 tl fark ister degiştirmeye senden aldıkdan sonrada 50ila 100 arasına satar bukadar basıt o dükkan bida adım atma tavsiyem

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Siz o petshopçuya söyleyin ki onun gibiler yüzünden işini hakkıyla yapanlarında çorbası bulanıyor orayı kapatıp mümkünse bu işlerle uğraşmasın...Bol bol yavrular diliyorum kuşların maşallahı var

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşlar dişi ikside birbirinden harika bana kalırsa ikisinide elinizde tutun birer tanede erkek alın onlara Allah'ın izniyle yavrularını alırsınız petshopada ayhan beyin söylediği gibi yapın değiştirirmisin diye hemen atlar merak etmeyin ondan sonrada o petshopa yaklaşmayın bana kalırsa.Hayırlı üretimler.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı: