lütfen yardım

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
dişi kuşum yumurtladı fakat sanırım altında bez yada tümör var..kuşum yumurtaya oturmuyor...ne yapmam gerekli.dün akşam üzeri yumurtlamış...bu yağ bezesini yok etmenin bir çözümü..yada kuşumu yumurtaya yatırmak için çözümler varmıdır...yardımcı olursanız sevinirim

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
dişi kuş yumurtladı derken eşi varmı tekmi yaşıyor  ilk yumurtadan sonra devamıda gelecektir altındaki şişlik onun göstergesidir yatmaması normaldir ikinci yumurtadan sonra yatar bazı dişiler

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
İkinci yumurtadan sonra yatar sabırlı olunuz. sakin bırakınız gözlemleyiniz....

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
eşi var yanında ilk yumurta ısı kaybından dolayı bozulmaz mı?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
eşi var yanında ilk yumurta ısı kaybından dolayı bozulmaz mı?
kuluçkaya yatmadığı için kısa sürede bozulmaz muhtemelen 2. veya 3. yumurtadan sonra yatacaktır yumurtaya bazı dişiler bu şekilde davranış gösterebiliyor bazılarıda ilk yumurtadan itibaren kuluçkaya yatıyor anormal bir durum yok yani.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dişiler ilk yumurtadan itibaren değil genellikle 2. yumurtadan sonra yatmaya başlarlar. İkinci yumurtayıda yumurtladıktan sonra iyi takip edin.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.bir nebzede olsa rahatladım...artık diğer ymurtalardan sonra duruma bakıcam

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.bir nebzede olsa rahatladım...artık diğer ymurtalardan sonra duruma bakıcam
ahmet bey anladığım kadarı ile biraz heyecanlısınız ve bu heyecanınız doğrultusunda günde
5-6 kere yuvalığı kontrol edeceğinizi düşünüyorum nereden biliyosun kardeşim demeyin kendimden biliyorum :) belli bir saat belirleyin ve kontrol amaçlı hergün o saatte 1 kere hemen bakıp kapatın  başka açmayın derim allah yardımcınız olsun.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
amin sağolun..5çift kuşum var 2.si yumurtladı..yani pek merekta yok yumurtalar konusunda..zaten çalışıyorum akşamları 1 kere bakıyorum o kadar sabah 8 akşam 9 çalıştığım için sabah mamalarını yapıp sularını değiştirip çıkıyorum.gün içerisindede stressiz bir şekildeler ama..bakalım herşey gönlümüzce olsun..1.çiftimdede sorunlar yaşadım..3 kere yumurta attı 4-6ve 4 olmak üzere ama 1 tane bile yavru yok elimde...ş1.çiftim yeniden yumurtladı yatıyor yumurtalara bakalım neler olacak...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Hayırlısı  olsun umarım bu defa yawru alabilirsiniz :)
Arkadaşlarında dediği gibi 2 veya 3. yumurtadan sonra dişi yatacaktır sabır  ;)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
AHMET KARDEŞ KUŞUNUZDAKİ YAĞ BEZESİNİ GÖSTERECEK ŞEKİLDE RESMİNİ ÇEKİP BİZLEN PAYLAŞIRSANIZ KUŞUNUZDAKİ YAĞ BEZESİNİN BÜYÜKLÜK ORANINI GÖRÜRSEK KUŞUNUZUN ÇİFTLEŞME İMKANI VARMIDIR,YOKMUDUR YUMURTALAR DÖLLÜ,DÖLSÜZ VEYA SAĞLIKLI YUMURTAYA OTURABİLİRMİ GİBİ DÜŞÜNCELERİ ARKADAŞLAR SİZE DAHA İYİ ANLATACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
peki yağ bezesini yok etme yolu ve yağ bezesini önleme yolları yokmudur..varsa bilgi edinmek isterim ona göre önlem almamda fayda var..haziran 15 ten sonra 15-20 çift ile üretimhanemi kurucam çünkü..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kimi dişi ilk günden itibareni kimiside 2 ve 3 itibari yapmaya başlar...
Beze olarak alttaki düşündüğünüz yumurtlamasından kaynaklı olabilir, eger böyle ise geçeçektir...

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
benim çiftlerimden biri 3. yumurtadan sonra yatmaya başladı hiç bir sorun olmadı yavrular sağlıklı bir şekilde çıktı endişelenmenize gerek yok kuşlar ne yapmsı gerektini bilir :)

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ewt 2.yumurtamda geldi.bugün 3.geliyor..gündüz yatıyor yumurtalara araara ama geceleri yatmıyor..yumurta geldikçe şişlik oluyor yumurtayı çıkartınca geçiyor sanırım beze yok..problem yok bakalım bekleyip görücaz...

metkuy

Uzman Üyemiz
yuvanın dışındayken ışıkları kapatıp yumurtaları anasız bırakmayın, eğer loş bir ışık yoksa yuvanın yolunu bulamaz.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
yatmadan yuvanın içindeyken ışıkları kapatıyorum5 dk sonra çıkıyor..