Lütfen Yardım..

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
Selamun Aleykum.Çiftim 4 tane yumurta doğurdu 2 tanesi boştu atmıştım.Diğer 2 tane yavru çıktı 1. çıkan 15 günlükken öldü 2. çıkan ise 8 günlükken öldü yuvalıktan annesi dışarıya atmış şuan anne kuş hiç yuvalıktan çıkmıyo hep içinde acaba tekrardan yumurtlarmı.Bence yavrulara bakamadı ilk yavrularıydı çünkü şimdi tekrar yumurtlarmı ve yavrulara bakabilirmi.Tecrübeli abilerimden yardım....
Şimdiden çok teşekkürler....

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
üstadlar daha iyi bilirler ama kuşlar ilk kuluçkalarında acemilik çekiyorlar ve yumurtalara veya yavrulara zarar verebiliyorlar tekrar çiftleşip yumurtlayacaktır. bi başka etkende kuş strese girip yavrularına zarar vermiş olabilir, çok sık rahatsız edilme,yer değişimi,beslenme düzeninin bozulması strese etken sebeplerdir.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Her kuşun psikolojisi farklıdır 2. kuluçkada ne yapacağına kimse garanti veremez vereceği 2. yavru ve yumurtada aynı şeyleri yaparsa kuşu elden çıkarmakta fayda var her kuş bakıcı olmuyor mama ve besin takviyesini eksik etmeyin kuluçkada rahatsız etmeyin bakalım 2. partide ne olacak

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
inşallah dediğiniz gibi 2. kuluçkada düzelir şimdiden çok teşekkürler.....

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Yumurta varken rahatsiz ettiysen atabilir yada boşları atabilir 15 gunluk yavruda eğer yavruyu elıne aldıysan annesi öldurebilir bu benim fikrim