Lütfen Yardımcı Olur musunuz ? Akıl Verir misiniz ?

Serkan_Yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Yılmaz
Arkadaşlar Kendimi Tanıttığım Kısımda Konuyu Anlatmıştım.
Konuyu Özet Geçersek Olay Şu ,
Konuşan Bir Muhabbet Kuşum Var(ERKEK) ve Eşi var Tertemiz(ÇOK KIZGIN) . Yalnız Eş Tutmadılar.
bende malum evde besliyeceğimden fazla kuş besliyemiyorum en azından şimdilik.
düşündüm taşındım ya adam akıllı bir çift alıcam , yada dişiye eş alıcam.

1.Seçenek Penikte Bir Petshop'da Adam Çiftine 80 TL ye kadar indirdi YERLİ ÜRETİM.
(Yalnız Salma Kafes İçinden Adama Göre Eş Olanları Ayırıp Vericek , Garanti Eş Diye Bişey Yok)

2.Seçenek Bir Arkadaşım Cevizlide PEtshopte Bulmuş Sağolsun Bir Çift Söylediklerine Göre Evden Gelmiş Koyu Mavi Kızgın Çiftine 150 'den 120 ye sonrasında 100 e çekmiş.
sadece erkeğine 60 çekmiş.

3.Seçenek Yine Pendikte Bir PEtshop Salma Kafeste İngiliz Kırıklarıymış Jumbo Diye Geçiyomuş Tanesine 65 TL İstiyo , Ama Kuşların Harbi Harbi Gideri Var :D

4.Seçenek FİKİRLERİNİZ NELERDİR ?

Aslında Karar Vereceğim Olay şudur ki , Dişiye mi Eş Alayım Yoksa Çift mi Alayım ?

Evet Düşüncelerinizi Gerçekten Merak Ediyorum , Resimde Ekliyebilirim Dillerseniz ?

ÇOK Ama  Çoook Teşekkürler Dostlar . . .

liveforal

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
SÖNMEZ
merhaba arkadasım.ilk olarak benım adım mustafa.ben kus uretıcısıyım.konusan kusun sanırım uzun sureden berı sende.şimdi senın kusun tek yasamaya alışmıs.eğer sabredersen bıraz zaman gectıkten sonra onlar bırbırıne alısacaklardır.senden tek rıcem kafesınde ayna zil salıncak vs tertıbatını kaldırmandır.1 veya 2 ay kadar bekle onlar eş tutacaklardır.bırde su unsur var dısı ıle erkek arasında en az 1 yas farkı olucak eğer daha fazla ise hemen beklemeden kendıne bır damızlık erkek bul.istersen daha detaylı anlatmamı ıstersen telefon numaramdan benı arayabılırsın.0531 359 27 07 mustafa

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Bence konuşan kuşun tek kalsın. Diğerine eş ala ama onuda petshoplardan değil üretici arkadaşlarımızdan alabilirsin. Yazında Pendik geçiyo eğer orda oturuyorsan Cihan Arkadaşımız var Pendikte sana yardımcı olacaktır.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
UZUN KARDEŞ ARKASI YARIN KARDEŞ SENİN OLAY SAĞLAM KENDİNE YAKIN BİR ÜRETİCİ ARKADAŞA RİCA EDECEN DOKTOR HASTA İLİŞKİSİ GİBİ 1 TAKIM KUŞ ALIP KEYFİNE BAKACAN SENİN KUŞLAR EŞ OLMASI SENİ ÇİLEDEN ÇIKARIR BİRİ RAHİP BİRİ RAHİBE OLMUŞ HİÇ UĞRAŞMA SLM

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Kemal AKBULUT' Alıntı:
UZUN KARDEŞ ARKASI YARIN KARDEŞ SENİN OLAY SAĞLAM KENDİNE YAKIN BİR ÜRETİCİ ARKADAŞA RİCA EDECEN DOKTOR HASTA İLİŞKİSİ GİBİ 1 TAKIM KUŞ ALIP KEYFİNE BAKACAN SENİN KUŞLAR EŞ OLMASI SENİ ÇİLEDEN ÇIKARIR BİRİ RAHİP BİRİ RAHİBE OLMUŞ HİÇ UĞRAŞMA SLM
:D :D :D

En güzeli dişi-erkek 3-4 aylık yavru al hem bu sürede birbirlerine alışır, hemde 2 ay sonra üremeye başlarlar, bakıma göre üreme 2 yıl kadar sürer.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
En güzeli dişi-erkek 3-4 aylık yavru al hem bu sürede birbirlerine alışır, hemde 2 ay sonra üremeye başlarlar, bakıma göre üreme 2 yıl kadar sürer.