m.kusum tele asìlì uyuyo yar.dím

eren7171

Yeni Üyemiz
Adı
eren
Soyadı
aksoy
selamun aleyküm

Benm bi sorum olacak yardm edrseniz sevinirm.d
Hobi olark 2tane m.kusu beslyorum yavru almak için ama ksmet olmadì daha neyse soruma gecym geceleri m.kuslarm hiç tünekde durmuyolar tele asili uyuyolar ìsìk yakiyorum ama yinede buna devam edyolar bunun bi sakìncasì olurmu yorgnluktan dolayì çiflesmeme gibi birde hep tüy dòkùyorlar sprey skdìgm vitamnde verdgm halde nedn ne yapablrim yorumlarìnìz ìçìn simdiden tesekkürler..

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Eren AKSOY' Alıntı:
selamun aleyküm

Benm bi sorum olacak yardm edrseniz sevinirm.d
Hobi olark 2tane m.kusu beslyorum yavru almak için ama ksmet olmadì daha neyse soruma gecym geceleri m.kuslarm hiç tünekde durmuyolar tele asili uyuyolar ìsìk yakiyorum ama yinede buna devam edyolar bunun bi sakìncasì olurmu yorgnluktan dolayì çiflesmeme gibi birde hep tüy dòkùyorlar sprey skdìgm vitamnde verdgm halde nedn ne yapablrim yorumlarìnìz ìçìn simdiden tesekkürler..
GEceleri telde asılı kalması cok normal. :) Kuşa nijer veriyor musn

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Bişey olmaz zamanla alışırlar benim kuştada aynısı vardı simdi tünekteler devamlı başta bende sinir oluyodum asılı kalmalarına :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf ERYURT' Alıntı:
GEceleri telde asılı kalması cok normal. :) Kuşa nijer veriyor musn
icon_naughty icon_naughty icon_naughty
Kuşların büyük ihtimalle bulundukları yerde rahatsız olduğunu düşünüyorum. Strese girdikleri için tetikteler ve telde asılı kalıyorlar. Siz onlara ışığı açın ve tüneğe geçtiklerinde ışığı tekrar kapatın eğer tekrar tellere geçerlerse bilin ki bir şey onları ürkütüyor  bye

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Bişey olmaz zamanla alışırlar benim kuştada aynısı vardı simdi tünekteler devamlı başta bende sinir oluyodum asılı kalmalarına :D
bir de bu var kuşlar eğer yerlerine alışamadılarsa rahat olamıyorlar ve tellere asılı kalıyorlar sonra düzeliyor

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
icon_naughty icon_naughty icon_naughty
Kuşların büyük ihtimalle bulundukları yerde rahatsız olduğunu düşünüyorum. Strese girdikleri için tetikteler ve telde asılı kalıyorlar. Siz onlara ışığı açın ve tüneğe geçtiklerinde ışığı tekrar kapatın eğer tekrar tellere geçerlerse bilin ki bir şey onları ürkütüyor  bye
Efekan kardeşim ben birde sizin söylediklerinize bir şey eklemek istiyorum. Çok sıcak ortamda da kuşların tüy dökdüklerini öğrenmiştim. Sebep olarak bunuda gösterebiliriz.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Nijeri azaltın ve azda olsa kafesinizin ışık almasını sağlayın.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kuşlarınızın yerını sıkça değişiyorsanız sadece tek yonlu ve kalorısı yuksek gıda verıyorsanız rahatsızlıkları varsa tedırgınlık soz konusu ıse çit olmamış devamlı kavga varsa bunlara dıkkat edınız slm

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kuşlarınızın yerını sıkça değişiyorsanız sadece tek yonlu ve kalorısı yuksek gıda verıyorsanız rahatsızlıkları varsa tedırgınlık soz konusu ıse çit olmamış devamlı kavga varsa bunlara dıkkat edınız slm
  ve  ışık durumuda  önemli abim...

eren7171

Yeni Üyemiz
Adı
eren
Soyadı
aksoy
alalì 3 hafta oldu kavga etmiyorlar güzel anlasyolar bazen mama yapíp veriyorum ama ynede telde asli .(

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Hala kuşlarınız tellere asılarak mı uyuyorlar bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.

eren7171

Yeni Üyemiz
Adı
eren
Soyadı
aksoy
hayır sürekli değil gündüz tnekte yuvalıkta flan ama hava kararınca tele asılı kalıyo sabaha kadar çok üzülüyorum ne yapıyım yardımcı olrsanız sevinirim..
confusedtw