malesef üretimi bıraktım....MURAT AKKURT.....

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
3 ÇİFT LE BAŞLADIM DERKEN 5 ÇİFT OLDU.SONRA EVDE YER SORUNU ÇIKTI DÜKKAN TUTTUM EVDEN UZAKTI AMA İÇİMDEKİ MUHABBET SEVGİSİ YOLU KISALTTI.DERKEN YAVRULAR BÜYÜDÜ ÇİFT OLDU 20 30 KAFES BİRDE BAKTIM 50 ÇİFTTE YAKIN OLDU KISA ZAMANDA İNANILMAZ ŞEKİLDE BÜYÜMEYE BAŞLADIM.KUŞLAR ÇOK VERİMLİ ÇIKTI DEVAMLI YAVRU ALMAYA BAŞLADIM BİR YANDAN SATTIM BİR YANDAN KENDİME DAMIZLIK YAPTIM.
BU KADAR BÜYÜYECEĞİNİ HESAPETMEDİM.
1-ULAŞIM ZORLUĞU KARDA KIŞTA ÇEKİLMEZOLDU.
2-İŞ TEN ÇIKIP DÜKKANA GİTTİĞİMDE ZAMAN KAFES SAYISININ ÇOĞALMASIYLA UZAMAYA BAŞLADI
3-AİLEME VE ÇOCUKLARIMA ZAMAN AYIRAMAZ OLDUM
4-SOSYAL HAYATIM HEMEN HEMEN KALMADI
5-HASTA OLMAYA BİLE HAKKIM YOKTU YERİME BAKACAK KİMSE YOKTU.
6-KISACA ZAMANA DÜKKANIN UZAK OLUŞUNA YENİLDİM
........DERKEN ERCÜMENT KARDEŞLE TANIŞTIK SATMAYA NİYETLENDİK ODA BU İŞİ SEVEN Bİ KARDEŞİMİZDİ KUŞLARI EVİNİN YANINA TAŞIDI BANA GÖRE AVANTAJLIYDI ZAMANIDA VARDI SATTIK.
ALLAH TÜYLERİ KADAR YAVRU NASİP ETSİN KUŞLAR 10 NUMARAYDI ERCÜMENT KARDEŞ BU İŞİ HAKKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.......

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Murat abi valla üzüldüm çok değerl bir insansın. Umarım hakkında hayırlısı olmuştur. Yine bekliyoruz bizleri yanlız bırakma selamlar. bye

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Murat bey, öncelikle aldığınız karar hakkınızda hayırlı olsun.
Küçük bir senaryo yazayım ben yine :)
Bir gün eve gittiğinizde yenge hanım yüzünüzdeki hüznü görüp nedenini soracaktır mutlaka,
sizde falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuşunuzun şebekliklerinden bahsedeceksiniz (tabi bu ''falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuş'' yengemizinde tanıdığı bildiği kuş olacak) beraber hüzünleneceksiniz...
yok yok böyle iyi oldu hem sizlerede zaman ayırabiliyorum artık diyeceksiniz (tabi tam bu esnada içinizden bir ''cızzzz'' sesi kopacak gidecek...
neyse efendim bu böyle değişik değişik yengemizinde (hatta zaman zaman çocukların ,diğer aile efradının, konu komşunun, arkadaşlarında tanıdığı bildiği  ''falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuş'' lar hiç bitmeyecek...
Sonra siz soluğu eski üretimhaneniz ya da çok saygı değer üretimhane sahibi arkadaşlarınızla fazla (yengemizin tanıdığı bildiği)  zaman geçirmeye başlayınca ! Sayın yengemiz ''Murat sen en iyisi eve bir çift al da'' diye başlayan bir cümle kuracak :) (işte beklediğimiz o an gelmiştir:)))) )

artık devamını siz getirin :) (işlerim çoğaldı)

(anlatılan bu hikayedeki kişiler ve olaylar gerçek değildir) :)

Saygı ve sevgilerimle

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
her iki tarafa da hayırlı olur inşallah.hayvan sevgisi hiçbir zaman bitmez ama AİLE herşeyden önce gelir hele hele evin ÇOCUKLARI yani altın top. hiçbirşeye değişilmez.siz en dogrusunu yapmışsınız.....

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Ali ÖZEN' Alıntı:
Murat bey, öncelikle aldığınız karar hakkınızda hayırlı olsun.
Küçük bir senaryo yazayım ben yine :)
Bir gün eve gittiğinizde yenge hanım yüzünüzdeki hüznü görüp nedenini soracaktır mutlaka,
sizde falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuşunuzun şebekliklerinden bahsedeceksiniz (tabi bu ''falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuş'' yengemizinde tanıdığı bildiği kuş olacak) beraber hüzünleneceksiniz...
yok yok böyle iyi oldu hem sizlerede zaman ayırabiliyorum artık diyeceksiniz (tabi tam bu esnada içinizden bir ''cızzzz'' sesi kopacak gidecek...
neyse efendim bu böyle değişik değişik yengemizinde (hatta zaman zaman çocukların ,diğer aile efradının, konu komşunun, arkadaşlarında tanıdığı bildiği  ''falanca ırk falanca renk falanca cinsiyetli kuş'' lar hiç bitmeyecek...
Sonra siz soluğu eski üretimhaneniz ya da çok saygı değer üretimhane sahibi arkadaşlarınızla fazla (yengemizin tanıdığı bildiği)  zaman geçirmeye başlayınca ! Sayın yengemiz ''Murat sen en iyisi eve bir çift al da'' diye başlayan bir cümle kuracak :) (işte beklediğimiz o an gelmiştir:)))) )

artık devamını siz getirin :) (işlerim çoğaldı)

(anlatılan bu hikayedeki kişiler ve olaylar gerçek değildir) :)

Saygı ve sevgilerimle

Güzel Bir acıklama olmus Aslında Fakat İşin Aslı Murat Kardeşımızın kuslarına  Ticari Manada degıl severek yaptıgını gosterıyor. SUREKLI ONA DIYORUM BEN BU İŞİ SEVDIGIM İÇİN UGRAŞ TUTTUM KENDIME TİCARİ olan kısmını hesaplamıyorum:Biz sadece Sevıyoruz Severek Bakıyoruz Her zaman Kapımız Acık hiç farkımız yok ne zaman istersen gelır kalırsın bakarsın  hala senın kuşların emın olabılırsın hiç bır zaman aklında klamasın ne zaman istersen yenge  o kelimeyı dedıgı anda  hangısını ıstersen  geıp onuda alabılırsın :):) senden cok adına ben sevınırım cunku ..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Herşeyin hayırlısı olsun usta bundada vardır bir hikmet diyelim....

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Her iki tarafada hayırlı olsun inşallah yakın zamanda istediğiniz mekanı kurar hobinizden uzak kalmazsınız

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ İNSANIN EN DOĞRU KARARI KENDİ ALDIĞIKARARDIR OLAN İŞTE BİR OLMAYANDA BİN FAKAT BEN SENİNLE HER İDDAYA VARIM SEN YİNE BU KUŞ İŞİNDEN VAZGEÇEMEZSİN YA JUMBO YA TEPELİ YADA ŞHOV JUMBO BAKARSIN AZ VE ÖZ BAŞLARSANDA İLK ÖNCE BENİM HABERİM OLSUN SAYGILAR HAYIRLISI OLSUN İLACI OLMAYAN TEK HASTALIK DEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM