Mama almak için organizasyon Ankara

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Arkadaşlar şu anda sitede delı natüre kg ı 10 lira 9 lira küsür Levent de kabul ederse 10 liradan alalım sıhhiyeden benden alın ayrıca uygun şekilde orlux bulursak onu da alalım isteyenlere dost petten almamızın bi anlamı yok zaten Ankarada
Haydar benim için sıkıntı yok. Fakat kaç paket olduğu konusunda emin değilim tek sıkıntı o ama 5 kg olması lazım. Eve bakıp yazarım.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
o organizasyonla bende aldım deli nature mama ama kimseye tavsiye etmiyorum hem bayat gibi kokuyo hemde kuşlar sevmedi mamayı yarısından çoğunu döktüm cede nin üstüne mama tanımam
deli nature bende aldım fakat bitsin bir daha almam karıştırarak kullanıyorum mecburiyetten,  tavsiye etmiyorum benim fikrim bu

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Arkadaşlar şu anda sitede delı natüre kg ı 10 lira 9 lira küsür Levent de kabul ederse 10 liradan alalım sıhhiyeden benden alın ayrıca uygun şekilde orlux bulursak onu da alalım isteyenlere dost petten almamızın bi anlamı yok zaten Ankarada
Haydar elimde 4 kg açılmamış paket delı natüre var. İsteyen olursa benden teğmin edebilirsin.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
ne alıyosanız banada alın arkadaşlar :) haydar ve levent size sözüm :)belki diğerleri tanımaz

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkdaşlar inci mama nasıl ondan da alabiliriz.Herkes çok övüyor.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Arkdaşlar inci mama nasıl ondan da alabiliriz.Herkes çok övüyor.
ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca rusk da kendi içinde ama bor ticarete sordum neden satmıyorsun diye musa abi bana zamanında getirdim alan olmadı dedi, kg fiyatı fuarda 7,5 tl idi  ama hala aynı fiyatmı bilimiyorum fuarda sahibiylede tanıştım gayet ilgili birisiydi eğer karar verilirse şimdiden 2kg ben alırım.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnci mamayı hiç kullanmadım iyi diyorsanız denemek amaçlı bir kiloda ben alırım.

aromen

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
vurucuel
Bendede deli nature var geçenki organizasyonda almıştım ama kuşlar hiç dukunmadı..isteyen olursa ücretsiz verebilirim...

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Arda VURUCUEL' Alıntı:
Bendede deli nature var geçenki organizasyonda almıştım ama kuşlar hiç dukunmadı..isteyen olursa ücretsiz verebilirim...
BEN ALABİLİRİM EĞER SİZİN İÇİN UYGUNSA

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu organizasyonu kısa zamanda gerçekleştirebilecek miyiz acaba inci mama, deli nature yada cede birini alalım derim sizlerede uyarsa.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Konu günceldir. Mama almak isteyen yazarsa alalım inşalah.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkdaslar öncelıkle merhaba delı nature mamayı ne kadar kullandınız ve o mama hakkında ne kadar arastırma yaptınız bılmıyorum ama bayat kötu kokuyor gıbı yorumlar gercekten cok yanlıs.ben 1 yıldır bu mamayı kullanıyorum ve delı natureyı secme sebeplerıme gelınce.bıcok mamayı kullandım ama bu fıyata bu kadar ıcerık bulamadım.daha dogrusu sızın bahsettıgınız bıcok marka bayat ekmek kullanıyor ama orluk gıbı delı nature gıbı wıtte molen gıbı cede gıbı markalar bu ıste ıddalı.kesınlıkle mamalarda bayat ekmek yok.bayat ekmek kırıntısının nemlendırıp kuslara verdıgınızde zamanla ne gıbı sıkıntılara yol actıgını söylememe gerek yok sanırım.fıyat ve kalıte acısından bence cok guzel bı mama.kuslarım yemedı sorusuna gelınce mama deıgısklıklerı yem degısıklıklerı cok ınce konulardır mamadan mamaya gecerken yemden dıger yeme gecerken bunu kucuk mıktarlarla baslayarak yapmalıyız.hem kusu alıstırmalı  böylece tuye sokmamıs oluruz.bugun A marka mamayı ver ertesı gun B marka mamayı ver bu cok yanlıs bısey benden söylemesı.en azından benım ustadlardan öğrenıp uyguladıgım hepınıze ıyı uretımler basarılar.
saygılar

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
ANkaradan Deli Nature Mama almak isteyen arkadaşlar şu an 1 er kg lık paketlerden oluşan 4 kg mama 35 lira indirimde 5 lira civarı da kargo tutuyor. Ben alıcam katılma isteyen varsa ismini yazsın birlikte alalım.

1)Haydar ULUTUZ 2 kg

norli

Üyemiz
Adı
ahmet emre
Soyadı
büyük
arkadaslar mama ıcın ne yapmamız lazım ben 10 15 kg alıcam fıyatı ne kadar....

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
1)Haydar ULUTUZ 2 Kg
2)Mert AYDIN 2kg (abi sana sormadan yazdım ama 2 diye 2 de çok dersen düşürebilirsin)

Emre Bey mamayı almak için parayı yatırmanız yeterli kg ı 10 liraya geliyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
1)Haydar ULUTUZ 2 Kg
2)Mert AYDIN 2kg (abi sana sormadan yazdım ama 2 diye 2 de çok dersen düşürebilirsin)

Emre Bey mamayı almak için parayı yatırmanız yeterli kg ı 10 liraya geliyor.

dostum ben kuşlara bir defa hazır mama
bir defa kendi hazırladığım mama
şeklinde verdiğim için 1 kg bana yetiyor:)

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
2 kg da ben alayım Parayı nereye yatırıyoruz.haydar bey şöyle yapsak kargoya kapıda ödeme olanagı yokmu.