mehtapyılmaz
Uzman Üyemiz
Bence olur.
Haydar benim için sıkıntı yok. Fakat kaç paket olduğu konusunda emin değilim tek sıkıntı o ama 5 kg olması lazım. Eve bakıp yazarım.Haydar ULUTUZ' Alıntı:Arkadaşlar şu anda sitede delı natüre kg ı 10 lira 9 lira küsür Levent de kabul ederse 10 liradan alalım sıhhiyeden benden alın ayrıca uygun şekilde orlux bulursak onu da alalım isteyenlere dost petten almamızın bi anlamı yok zaten Ankarada
deli nature bende aldım fakat bitsin bir daha almam karıştırarak kullanıyorum mecburiyetten, tavsiye etmiyorum benim fikrim buGökhan YILDIZ.' Alıntı:o organizasyonla bende aldım deli nature mama ama kimseye tavsiye etmiyorum hem bayat gibi kokuyo hemde kuşlar sevmedi mamayı yarısından çoğunu döktüm cede nin üstüne mama tanımam
Haydar elimde 4 kg açılmamış paket delı natüre var. İsteyen olursa benden teğmin edebilirsin.Haydar ULUTUZ' Alıntı:Arkadaşlar şu anda sitede delı natüre kg ı 10 lira 9 lira küsür Levent de kabul ederse 10 liradan alalım sıhhiyeden benden alın ayrıca uygun şekilde orlux bulursak onu da alalım isteyenlere dost petten almamızın bi anlamı yok zaten Ankarada
ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca rusk da kendi içinde ama bor ticarete sordum neden satmıyorsun diye musa abi bana zamanında getirdim alan olmadı dedi, kg fiyatı fuarda 7,5 tl idi ama hala aynı fiyatmı bilimiyorum fuarda sahibiylede tanıştım gayet ilgili birisiydi eğer karar verilirse şimdiden 2kg ben alırım.Haydar ULUTUZ' Alıntı:Arkdaşlar inci mama nasıl ondan da alabiliriz.Herkes çok övüyor.
BEN ALABİLİRİM EĞER SİZİN İÇİN UYGUNSAArda VURUCUEL' Alıntı:Bendede deli nature var geçenki organizasyonda almıştım ama kuşlar hiç dukunmadı..isteyen olursa ücretsiz verebilirim...
dostum ben kuşlara bir defa hazır mamaHaydar ULUTUZ' Alıntı: