MAMA HAKKINDA

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Herkese iyi forumlar. Yavrulu çiftlerinize yavrular kaç günlük olana kadar mama veriyorsunuz ?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
20 gunluk olana kadar ver ama sımdı sen ılk kez vercegın ıcın bı gozlem leyerek gerekırse yuvadan cıkana kadar ver zaten zaman ııcınde mama bıtımı daha gec olursa kesersın mesala ben her gun mama tazelemek zorunda kalıyorum yavrulu kuslarıma ama artık bellı zamandan sonra yemıyolar o yuzden kesıyorum bosa gıtmesın dıye

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
17 - 16  - 14 - 12 ilk yavrudan itibaren son yavru 12 günlük en az 10 gün daha vereyim o zaman. teşekkür ederim.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yuvadan atlayana kadar veriyorum her zaman ama bir arkadaş geçen gün kafamı karıştırdı. Son yavru 10 günlük olduktan sonra haftada 2-3 kere ver anaçlarda fazla kilo almamış olurlar diye.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
Yuvadan atlayana kadar veriyorum her zaman ama bir arkadaş geçen gün kafamı karıştırdı. Son yavru 10 günlük olduktan sonra haftada 2-3 kere ver anaçlarda fazla kilo almamış olurlar diye.
evet birçok kişi bir çok şey der.
yavrular yuvadan atlayana kadar her gün verilir
anne ve baba zaten yıpranıyorlar yavrulara bakmak için
mama onları destekler...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Mert AYDIN' Alıntı:
evet birçok kişi bir çok şey der.
yavrular yuvadan atlayana kadar her gün verilir
anne ve baba zaten yıpranıyorlar yavrulara bakmak için
mama onları destekler...

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
hergün mama vermek kuşların kendisini toplamasına yardımcı oluyor sorun olmaz ama  kuşlarda genellikle son yavru atlamaya yakın yumurtluyor dişi kuş tekrardan protein ağırlıklı beslendiği için.