mama hakkında

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaslar merhaba öncelıkle.herkese hayırlı uretımler.yavrulu kusa gunde kac defa mama verıyorsunuz.sabah verıdgım mama aksama dogru bıtıyor yada bıtmese bıle ıcındekı yumurtadan dolayı bozulur dıye ben topluyorum.aksamda tekrar mama vermem gereklımı? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler saygılar

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
burdan edindiğim bilgiye göre.hatırladığım kadarıyla mama yapıldıktan itibaren 6 saat içinde tüketilmesi gerekiyor. özellikle yaz aylarında daha çabuk bozuluyormuş.

ben mamayı hazırladıktan sonra en geç 6 saat içerisinde alıyorum kafesten mamalıkları.

hergün değilde 2 günde bir veriyorum ben mamayı.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
fatıh bey cevabınız ıcın tesekkur ederım ama yavrulu kuslara hergun mama vermenız gereklı.ve sorum gunde 1defa vermek yeterlı seklındeydı.saygılar

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
yavru kuşa diye okudum pardon :)
bende damızlık yapmak üzere yavru kuşlar aldımda ona göre cevap yazmıştım.

işin ehli arkadaşlar cevap verir sabah mutlaka
iyi geceler

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
günde bir defa vermeniz yeterli olacaktır. sabah verin mamalarını akşama doğru toplarsınız.

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
Ben sabah 7,30 ve ogleden sonra saat 3 tek düzenli olarak hergün yavrulu kuşlarıma veriyorum birde ek olarak eskiyen mamayı kesınlıkle toplamak gerekiyo sabahkı mama oglende bozulmaya baslıyo saygılar...

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
peki ark. mamayı günlükmü yapacağız yoksa belli bir miktar yapıp saklama kapında saklasak sorun olurmu??

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
arkadaşlar sabah verdiğiniz mama akşama kadar bozulmaz bu aylarda bozulma olayı yazın olur ben kendim sabah veriyorum 7 de akşam 9 da topluyorum 2 aydır bozulan veya ölen bir yavrum olmadı bu soğuklarda bozulma kesinlikle olmaz
MAMAYI GUNLUKMU YAPMAMIZ GREK YOKSA BELLİ BİR MİKTAR YAPIP SAKLAMA KABINDA BEKLEYEBILIRMIYIZ?

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
mamayı taze taze yapacaksın toz halindeki mamayı saklama kabında saklayabilirsin ancak yumurta veya herhangi bir sebzeyle nemlendirdiğin mamayı taze yapacaksın ben sabah 7 akşam 5 olmak üzere 2 sefer veriyorum yavrulu kuşlara yavru adatine görede az veya çok olarak ayarlıyorum herzaman kuşa ihtiyacından fazlasını vereceksin ki oda sana fazlasını versin

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
MAMAYI GUNLUKMU YAPMAMIZ GREK YOKSA BELLİ BİR MİKTAR YAPIP SAKLAMA KABINDA BEKLEYEBILIRMIYIZ?
tahir bey kuş sayınız az ise hazır mama öneririm.1 kilo alıyorum cam kavanozda saklıyorum.günde 1 yemek kaşığı koyuyorum mamalıklara. 4 çift kuş olduğu için 1 ay rahat yetiyor. bye

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
2 ÇİFT KUŞUM VAR ŞUANDA... İSMİNİ VE FİYATINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM MAMANIN?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ewt tahir bey az kuşunuz olduğu için kaliteli güzel hazır mamayı uzun süre saklayıp rahat kullanabilirsiniz..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ben mama  yapıyorum 1/ 2 gün  önlerinde  duruyor  6 saat  konusuna  gelince mamanın içeriğine göre değişir süre zarfı  mama küflenmediği sürece kuşlardada sıkıntı olmadıkca  süreyi ben  2. güne kadar uzatıyorum.

Selam Ve Dua İle

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
tahir bey bu işin ustalarından Refik Türk/İzmir/05365568023 abimizze ulaşırsanız o size yardımcı olur.kendisi mama satışı yapmaktadır