ilkerözkara
Takipçi Üyemiz
birde havuç koymadan dene.
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Mümkünse mamayı kuşlarınıza sabah en erken saatte veriniz. Çünkü sabah yemlenmesini yapan kuş doymuş oluyor. Mamaya rağbet azalıyor.
oh ne güzel yemede yanında yatmustafa karaeli' Alıntı:Emre elinde çok sayıda çift olsaydı sana mama içeriğini çeşitlendir demek isterdim.En son hazırladığım mamanın içeriğini sana anlatayım sende buradan kopya çek ;D .Mısır unu,Arı 12 vitaminli pirinç unu,soya unu,kepekli buğday unu,irmik,köftelik ince bulgur,Ülker hero baby 12 vitaminli bebe bisküvisi,kurutulup robottan geçirilmiş ekmek hepsinden birer kilo karıştırıp bir kovaya koydum.Kuşlara mama hazırlarken 6 yemek kaşığı tepeleme bu karışımdan koyuyorum içine 3 yemek kaşığı çökelek peyniri,50 gramlık hindistan cevizi rendesi paketinin yarısı,1 adet çift sarılı jumbo yumurta ve mamayı biraz nemlendirecek kadar havuç katıyorum.Kesinlikle mama yaş olmayacak.Eğer mama yaş ise hazırladığımız kuru mama karışımından katarak nem dengesini sağlayacağız aksi halde kuşlar mamayı yemiyorlar.Sende evde bulunan malzemelerden buna benzer bir şey hazırlayabilirsin.
Güzel karışım. çökeleki ben katmazdım. onu neden veriyorsun.mustafa karaeli' Alıntı:Emre elinde çok sayıda çift olsaydı sana mama içeriğini çeşitlendir demek isterdim.En son hazırladığım mamanın içeriğini sana anlatayım sende buradan kopya çek ;D .Mısır unu,Arı 12 vitaminli pirinç unu,soya unu,kepekli buğday unu,irmik,köftelik ince bulgur,Ülker hero baby 12 vitaminli bebe bisküvisi,kurutulup robottan geçirilmiş ekmek hepsinden birer kilo karıştırıp bir kovaya koydum.Kuşlara mama hazırlarken 6 yemek kaşığı tepeleme bu karışımdan koyuyorum içine 3 yemek kaşığı çökelek peyniri,50 gramlık hindistan cevizi rendesi paketinin yarısı,1 adet çift sarılı jumbo yumurta ve mamayı biraz nemlendirecek kadar havuç katıyorum.Kesinlikle mama yaş olmayacak.Eğer mama yaş ise hazırladığımız kuru mama karışımından katarak nem dengesini sağlayacağız aksi halde kuşlar mamayı yemiyorlar.Sende evde bulunan malzemelerden buna benzer bir şey hazırlayabilirsin.
Bu kadar malzemeyle yapamasamda bu tarife en yakın şekilde yapacağım.mustafa karaeli' Alıntı:Emre elinde çok sayıda çift olsaydı sana mama içeriğini çeşitlendir demek isterdim.En son hazırladığım mamanın içeriğini sana anlatayım sende buradan kopya çek ;D .Mısır unu,Arı 12 vitaminli pirinç unu,soya unu,kepekli buğday unu,irmik,köftelik ince bulgur,Ülker hero baby 12 vitaminli bebe bisküvisi,kurutulup robottan geçirilmiş ekmek hepsinden birer kilo karıştırıp bir kovaya koydum.Kuşlara mama hazırlarken 6 yemek kaşığı tepeleme bu karışımdan koyuyorum içine 3 yemek kaşığı çökelek peyniri,50 gramlık hindistan cevizi rendesi paketinin yarısı,1 adet çift sarılı jumbo yumurta ve mamayı biraz nemlendirecek kadar havuç katıyorum.Kesinlikle mama yaş olmayacak.Eğer mama yaş ise hazırladığımız kuru mama karışımından katarak nem dengesini sağlayacağız aksi halde kuşlar mamayı yemiyorlar.Sende evde bulunan malzemelerden buna benzer bir şey hazırlayabilirsin.
Mehmet önce denemek için kattım hoş bir koku ve tat verdi şimdi her mamada katıyorum.Mamanın nemlenmesine yardımcı da oluyor.Kuşlar severek yiyorlar.Zaten hammaddesi süt zararlı olacağını sanmam.MEHMET KIDIR' Alıntı:Güzel karışım. çökeleki ben katmazdım. onu neden veriyorsun.