Şahin Abi ben sabah 7:00 da ve akşam 17:00 da mamaveriyorum 3 günde birde öğlenleri yumurtayı yanlız rendeleyerek başka birşey katmadan veriyorum yumurtanın fazla olması negibi problen oluşturur akşamlarıda saat 19:30 a kadar ışıkları yanıkŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavrulu çiftlerinize yumurta oranını fazla kaçırmamak kaydıyla hergün vermeniz ve sabah vermeniz daha iyi olur
Mamayla karıştırıp veriyorsan yeterli. Vücotta protein değerinin fazla birikmesi sonucu proteinin fazlası yağa dönüştürülür. Kuşlarda olağandan fazla yağlanma meydana gelir. İlerleyen zamanda karaciğerdede yağlanma yapmaya başlarki bu verimden düşmeye kadar götürürenginersin' Alıntı:Şahin Abi ben sabah 7:00 da ve akşam 17:00 da mamaveriyorum 3 günde birde öğlenleri yumurtayı yanlız rendeleyerek başka birşey katmadan veriyorum yumurtanın fazla olması negibi problen oluşturur akşamlarıda saat 19:30 a kadar ışıkları yanık
Günde bir sefer mama yeterli oda sabah saatlerinde verilmelidir...enginersin' Alıntı:anladım abi ozaman öğlen sade yumurta vermeden sadece sabah akşam mama ile karışık yumurta yeterli teşekkürler
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavrulu çiftlerinize yumurta oranını fazla kaçırmamak kaydıyla hergün vermeniz ve sabah vermeniz daha iyi olur
Yahya beyinde belirttiği gibi sadece sabah vermen yeterli.enginersin' Alıntı:anladım abi ozaman öğlen sade yumurta vermeden sadece sabah akşam mama ile karışık yumurta yeterli teşekkürler
+ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavrulu çiftlerinize yumurta oranını fazla kaçırmamak kaydıyla hergün vermeniz ve sabah vermeniz daha iyi olur
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavrulu çiftlerinize yumurta oranını fazla kaçırmamak kaydıyla hergün vermeniz ve sabah vermeniz daha iyi olur