Mama yemiyorsa?

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Arkadaşlar merhaba,

4 Aylık bir kuşum var şuanda yavru tüylerin atıyor. Burdan edindiğim bilgilerle haftada iki defa mama verip tüyü çabuk atmasına yardımcı olmak istiyorum ama ne kendi hazırladığım nede hazır aldığım mamalara rağbet gösteriyor. Yüzüne bile bakmıyor.

En son aşağıdaki ürünü aldım ürün çok güzel görünüyor. elma ile nemlendirip verdim içindeki nijer tohumları ve kenevir tohumlarını yeyip mamayı öylece bırakıyor.

Diğer bir sorumda eş alıp yavru almak istiyorum. 6 aylık olmasını bekliyorum. 6 aylık olması yeterlimidir yoksa biraz daha beklemelimiyim?

Tşkler....

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
aynı sorun bendede var aynı mamadan aldım içerisine azcık yem ekleyin ve sabah erken saatte verin benimkiler yavaş yvaş yiyorlar:D

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
havuç ile  nemlendiriyorum ve bir iki defada su ile nemlendirdim mamayı nereden aldınız?

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Mamayı kendiniz yaparsanız çok daha ucuza gelir
bebe bisküvisi
tuzsuz etimek
robotta toz haline getirin mama vereceğiniz zaman içine biraz yumurta sarısı ve beyazını karıştırın yumurtanın kabuklarınıda zarından ayırıp iyice ezin içine az miktarda brokoli yada havuç koyun kuşlarınıza afiyet olsun

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bebe bisküvisi (toz haline gelmiş )
İrmik
Mısır unu
Pirinç unu
yarım çay kaşığı tarçın

Bunları kavanozda saklayın sonra kullanacağınız zaman haşlanmış yumurtayı rendelenmiş olarak ekleyin verin bakın nasıl yiyorlar. Elinizdeki hazır mama bitene kadar benim tarife o mamayı da ekleyin

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Tşk ederim arkadaşlar.. tekrar deneyeceğim. Bakalım olacak mı