Mama zamanı - Yağmur Pet Üretim

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
benim kuşlar ağızlarını sürmezler o mamaya içinde yumurta beyazı yok o olmadımı mama kalıor maalesef.

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
benim kuşlar ağızlarını sürmezler o mamaya içinde yumurta beyazı yok o olmadımı mama kalıor maalesef.
Kadir bey mamanın içeriğini yazmadım, yumurta olmadığını nereden çıkardınız. Ben faydasını fazlası ile görüyorum dağıttığım mamanın, kuşlarım da severek tüketiyorlar.
Sağlıcakla kalın

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kadir abi yumurtanın beyazı var dikkatli bakarsan. Sadece mamayla kaplandığı için gözükmüyor. Bence güzel bir mama. Ayrıca hayvanların da çok seveceğini düşünüyorum. Benim mamaya benziyor. MAŞALLAH...

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Mamada yumurta var onu bende gördüm yanlış anlaşılma olmasın çok bariz gözükecek bizimkilerde ve fazla olacak cede mama kullanıyorum bende cede mamaya dokunmuyorlar havucuda yemiyorlar ama yumurta beyazını bitirene kadar yiyorlar yumurta beyazı bittimi mamaya daha dokunmuyorlar. Evet mamada yumurta var yok demedim zaten :) afiyet olsun hepsine .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bence  mama içeriğini site sakinleriyle paylaşırsanız paylaşım işte o zaman paylaşım  olur Benim fikrim bir fikir eder senin fikrini eklersen bana işte  o zaman  2 fikrim olmuş olur derler  neden paylaşmadığınıza  gelince sanırım vaktiniz yok ondan aksi taktirde ne olabilir ki??

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Karahan UZUN.' Alıntı:
bence  mama içeriğini site sakinleriyle paylaşırsanız paylaşım işte o zaman paylaşım  olur Benim fikrim bir fikir eder senin fikrini eklersen bana işte  o zaman  2 fikrim olmuş olur derler  neden paylaşmadığınıza  gelince sanırım vaktiniz yok ondan aksi taktirde ne olabilir ki??
Klasik hazır mama içeriğinin rağbet göreceğini tahmin etmemiştim, mevsimsel olarak ne varsa manavda onu karıştırıyorum hazır mamaya havuç-kabak-lahana v.s + haşlanmış yumurta
Ayrıca karahan bey sizle daha önce tanışmışlığımız, alış verişimizde oldu. Yabancı sayılmassınız birgün buyrun gelin birlikte yapalım mamamızı.

ekin_devrim

Yeni Üyemiz
Adı
Çağatay
Soyadı
Teke
Arkadaşlar mamaya bıldırcın yumurtası ilave edin. anaç kuşlarda yumurta verimini arttırıyor aynı zamanda yavrularda çok hızlı gelişim sağlıyor..

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
MAŞALLAH BİRDE ÜRETİMHANENİZ KAÇ TAKIMLIK ÖĞRENEBİLİRMİYİZ... alkisd alkisd alkisd