kolay gelsin zor işSamet HOCAOĞLU' Alıntı:hay maşallah yarasın![]()
Kadir bey mamanın içeriğini yazmadım, yumurta olmadığını nereden çıkardınız. Ben faydasını fazlası ile görüyorum dağıttığım mamanın, kuşlarım da severek tüketiyorlar.Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:benim kuşlar ağızlarını sürmezler o mamaya içinde yumurta beyazı yok o olmadımı mama kalıor maalesef.
Klasik hazır mama içeriğinin rağbet göreceğini tahmin etmemiştim, mevsimsel olarak ne varsa manavda onu karıştırıyorum hazır mamaya havuç-kabak-lahana v.s + haşlanmış yumurtaKarahan UZUN.' Alıntı:bence mama içeriğini site sakinleriyle paylaşırsanız paylaşım işte o zaman paylaşım olur Benim fikrim bir fikir eder senin fikrini eklersen bana işte o zaman 2 fikrim olmuş olur derler neden paylaşmadığınıza gelince sanırım vaktiniz yok ondan aksi taktirde ne olabilir ki??
+1Karahan UZUN.' Alıntı:bence mama içeriğini site sakinleriyle paylaşırsanız paylaşım işte o zaman paylaşım olur Benim fikrim bir fikir eder senin fikrini eklersen bana işte o zaman 2 fikrim olmuş olur derler neden paylaşmadığınıza gelince sanırım vaktiniz yok ondan aksi taktirde ne olabilir ki??