mamaya bira mayası katmak

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
enginersin' Alıntı:
bira mayasını ben aktardan aldım
bira mayası olduğuna eminmisin aktarda satılması tuhaf resim varsa yüklede bakalım
Hocam tuaf değil çok normal, şifa içeriyor insanlar içinde. Mesala;

•Vitamin, mineral ve protein açısından çok zengin temel bir besleyicidir.
•İştah açıcı ve kilo aldırıcı özelliklere sahiptir.
•Kişinin enerji seviyesini artırır.
•Kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcıdır.
•Egzersiz performansınızı artırır.
•Şeker hastaları için; şeker seviyesini yükseltmeksizin iyi bir besleyici ve ek gıdadır.
Aldığınız bira mayası toz değil değil mi ? Tohum gibi mi ?

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
benim aldığım o hamurlar için olan maya değil 100 gr. lık poşetler halinde adama sordum üstüne basa basa bira mayasımı diye evet dedi ince ince böyle bişi toz değil yaş da değil taneler halinde ama ufacık taneler benimde içime kuşku verdiniz şimdi fotoğrafta yokki olsa çekip yüklesem

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Sakın onları mamaya katmayın. Bende ondan aldığınızı anlamıştım. Bizim dediğimiz toz olacak. Ama o tohumlar farklı, yani onun toz halini kullanmıyoruz bizde. Mamaya katsanızda bir anlam ifade etmiyecektir çünkü kuşlar yemiyeceklerdir ;)

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
normal un gibi toz olması lazım ayrıca 100 gr lık poşettede olmaz ben hiç gömedim üzerinde yazı varmı yoksa aktar kendimi poşetlemiş

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bira mayası yuvarlak bir kutunun icinde 1 kğ icindekide toz halınde kahverengidir

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
benim kuşlar pisboğazmı yoksa mamayı silip süpürüyorlar :D bu kattığım maya lı mamayı eyvahlar olsun umarım bi yan etkisi yoktur  :( çok ta vermedim ama

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Arkadaşlar site üyemiz bilal erdem beyden temin edebilirsiniz hem güvenli hemde üretici bir dostumuz

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
enginersin' Alıntı:
benim aldığım o hamurlar için olan maya değil 100 gr. lık poşetler halinde adama sordum üstüne basa basa bira mayasımı diye evet dedi ince ince böyle bişi toz değil yaş da değil taneler halinde ama ufacık taneler benimde içime kuşku verdiniz şimdi fotoğrafta yokki olsa çekip yüklesem
aktif mamanın bira mayasıda sizin bahsettiğiniz tarzda, küçük küçük taneli, kirli beyaz renkli haldedir...

EmreAKELÜ

Üyemiz
Web sitesi
www.derinokyanusakvaryum.com
Adı
Emre
Soyadı
AKELİ
Zaten Yakınımda olan Meslektaşım Bilal ERDEM'in B. Bölge Bayiliğini Almış olduğu Bira mayasını. Yıllardan beri Üretimimde Kullanmaktayım. Ve Bazı Açıklamalarda Faydalarını belirtikleri gibi Faydası Üstünlüklüdür. Her Üreticiye tavsiye ederim...