mamaya katılan vitamin ve minarel katkılar

nuse14

Uzman Üyemiz
herkese  merhabalar  benim  merak  ettigim  mamaya  katılan katkı  vitamin  ve  minareller  nelerdir  hangi  markaları  kullanmalıyız

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
herkesin bir yoğurt yemesi vardır her üreticininde doğruları tecrübeleri herbiri ayrı ayrı olabilir yavru elde ederken bir sorun yoksa hedefe ulaşılmış demektir BENDEN SİZE TAVSİYE ÇORBA YAPMAYIN

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bu konuda herkes farklı şeyler belirtebilir. Hilmi beyinde dediği gibi kendi doğrularınızı yakalayın.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
öncelikle Hilmi Abiye katılıyorum ve birde ilave olarak benim kuşumun yediğini senin kuşun yemeyebiliyor nedeni alıştırmaktan ibaret birde sitede mama yapımı hazırlanışı hakkında bir çok konu var bunlara bakın size göre en uygun olanını ve kuşlarınızın severek yidiği mamanız varsa onlarla bir karışım yaparak gözlemleyiniz sitede yer alan mama ve tariflerin hepsinden sonuç alınmıştır ve değerli site üyelerine sunulmuştur sizde kendi doğrunuzu bulacaksınız eminim

nuse14

Uzman Üyemiz
ben  zaten  mama  tarifi  istemiyorum mamaya  katılan  mineral  ve  vitamin  katkılarını  soruyorum

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuşlara göre farklılık olması  gayet doğal önemli olan zararsız şekilde kuşların tüketmesi  faydalı şekilde

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
mama ve mama tarifleri kısmında tüm kullanılan mama katkıları mevcut