Mamaya katmak için aroma

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
gökay tatar' Alıntı:
peki bu aromaların katkısı nedir kullanan var mı?
mesela neler verilmeli?
GÖKAY BEN KULLANIYORUM İLK ÖNCE VANİLYA AROMASI ALMIŞTIM DAHA SONRADA PORTAKAL AROMASININ DAHA GÜZEL OLDUĞUNU GÖRDÜM KENDİM YAPMIŞ OLDUĞUM MAMAYA HOŞ BİR AROMA KOKUSU VERİYOR HANİ İNSANI İMRENDİREN KOKULAR GİBİ

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar hazır konu açılmışken ben lezzo çayı içmek için kapağını açtım ben içiyorum kuşların neyi eksik diye yaptığım mamaya bir kşık karştırıverdim baktım ölen yok bazen limon elma portakal bazende kokteyl veriyorm  doğru yapmışım ama aroma fiatları bayağı varmış ben lezzoya devam edeyim slm

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
kemal akbulut' Alıntı:
Arkadaşlar hazır konu açılmışken ben lezzo çayı içmek için kapağını açtım ben içiyorum kuşların neyi eksik diye yaptığım mamaya bir kşık karştırıverdim baktım ölen yok bazen limon elma portakal bazende kokteyl veriyorm  doğru yapmışım ama aroma fiatları bayağı varmış ben lezzoya devam edeyim slm
  Bu iyidi teşekküler farklı bir yaklaşım ama akıllıca tebrikler.. :D

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
kemal akbulut' Alıntı:
kemal bey kuşlarımız kıymetlidir,ama siz daha kıymetlisiniz.haddim olmayarak içtiğiniz isim vermeden söyleyeyim o çayların içeriklerine bir baksanız derim.önce kendinize sonra kuşlarınıza daha sağlıklı şeyleri vermenizi öneririm
esen kalın

selami1986

Yeni Üyemiz
Adı
selami
Soyadı
olgun
selahattin abinin dediği gibi imrendirici kokusu var bazen benim bile yiyesim geliyor kuşlarda severek yiyorlar tavsiye ederim...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
SELAHATTİN ABİ  O KADAR GÜZEL BİR MEKANIN VARKİ  ÇIRAK ARANSA YARIN  İŞ BAŞI YAPARIM YANİ :)  ALLAH  NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN MAŞALLAHHH

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben kuşlara çok değişik şeyler vermeyi denemekte pek yarar göremiyorum. Yaptığım mama hep aynı, yeşillikte verdinmi pek başka bir şeye ihtiyaçları yok. Doğadaki kuşları düşünürseniz. Yeşillik ve tohumlarla besleniyorlar. Lezzo, nescafe, aroma,ilaç hiç bir şeye ihtiyaçları yok.