aynen bilal abi bir arab lar bu işide beceriyorlar.. özellikle surıye ve mısır eee gün gelecek bizde alnımızın akıyla altından kalkarız hamd olsun çünkü alt yapı sağlamlaştı bir zamanlar hatırlardım show jumboyu şimdi ise maşallah öyle kümesler varki aman ALLAH korusun..... nazarlardan saaklasın.. kim bilir belki birileri montoluyu getirmiştir ama bekliyordurBilal ERDEM' Alıntı:Güzel bir video Japonyalı üreticinin.Bir kaç yıl önce yayınlamıştı.
Bu adamlar bu işte çok iyiler, yani tepeli ve mantolu işinde...
aynen belki getirilmiştir ama inşallah veteriner biyolog ve gen mühendislerimizin artık genlere müdahale edebileceği hastalık anında bilimsel testler yapabilecekleri tesislere ve imkanlara kavuştuğu günleri görürüzKarahan UZUN.' Alıntı:aynen bilal abi bir arab lar bu işide beceriyorlar.. özellikle surıye ve mısır eee gün gelecek bizde alnımızın akıyla altından kalkarız hamd olsun çünkü alt yapı sağlamlaştı bir zamanlar hatırlardım show jumboyu şimdi ise maşallah öyle kümesler varki aman ALLAH korusun..... nazarlardan saaklasın.. kim bilir belki birileri montoluyu getirmiştir ama bekliyordur![]()
![]()
![]()
merak etmeyin hocam hagoromo yu ben size getirecegim su yerlilerin dilinden anlayim saglam kan var ancak pahali ve ben tecrubesizim tecrube kazanmak icin yerli yani misir yerlisi bakiyorum sonrasinda abu gameladan (misirli hagoromo ureticisi) size saglam kan getirecem yada uretecem yada bir ustaya verip urettirecem turkiyeye kazandiracamKarahan UZUN.' Alıntı:aynen bilal abi bir arab lar bu işide beceriyorlar.. özellikle surıye ve mısır eee gün gelecek bizde alnımızın akıyla altından kalkarız hamd olsun çünkü alt yapı sağlamlaştı bir zamanlar hatırlardım show jumboyu şimdi ise maşallah öyle kümesler varki aman ALLAH korusun..... nazarlardan saaklasın.. kim bilir belki birileri montoluyu getirmiştir ama bekliyordur![]()
![]()
![]()
güzel ülkemin herşeyi güzeldir diyorsunuz yani . Hayırlısıyla daha iyilerinide göreceğizCanan NUMAN' Alıntı:Yok Ülkemin emeği başka o Sivaslı beyaz peri daha güzel.
+1Bilal ERDEM' Alıntı:Güzel bir video Japonyalı üreticinin.Bir kaç yıl önce yayınlamıştı.
Bilal ERDEM' Alıntı:Güzel bir video Japonyalı üreticinin.Bir kaç yıl önce yayınlamıştı.
Fatih MANSIZ' Alıntı:güzel ülkemin herşeyi güzeldir diyorsunuz yani . Hayırlısıyla daha iyilerinide göreceğiz
bu konuda bari şeffaf olalım he show kusunda yarısırız avrupayla ama montoluda ohooooo olursa hakan kardeşimizle olur...
Karahan UZUN.' Alıntı:aynen bilal abi bir arab lar bu işide beceriyorlar.. özellikle surıye ve mısır eee gün gelecek bizde alnımızın akıyla altından kalkarız hamd olsun çünkü alt yapı sağlamlaştı bir zamanlar hatırlardım show jumboyu şimdi ise maşallah öyle kümesler varki aman ALLAH korusun..... nazarlardan saaklasın.. kim bilir belki birileri montoluyu getirmiştir ama bekliyordur![]()
![]()
![]()
Bilal ERDEM' Alıntı:Güzel bir video Japonyalı üreticinin.Bir kaç yıl önce yayınlamıştı.
orhan bey sizin kusu kim kotuledi merak ettim hangi ibareden bunu anladiniz veya size iyi dileklermi kullanmadim acaba veya kusunuz tam bir hagoromo da benmi tersini soledimOrhan KÜPELİ' Alıntı:bizim çıkarttıgımız kuşu dışardaki üreticinin kuşuyla kısyaslayıp bizimkini küçümsemek hoşmu sizce?
Konu nerelerden nerelere gelmiş okudum da.Orhan KÜPELİ' Alıntı:bizim çıkarttıgımız kuşu dışardaki üreticinin kuşuyla kısyaslayıp bizimkini küçümsemek hoşmu sizce?
Orhan KÜPELİ' Alıntı:bizim çıkarttıgımız kuşu dışardaki üreticinin kuşuyla kısyaslayıp bizimkini küçümsemek hoşmu sizce?
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:MASALLAH ATAK DAN SONRA 2. YERLI HELICOPTERIMIZ HAGOROMO GELIYOR TEBRIKLER