Mantolu Tepelilerimde Kuluçkada :)

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Arkadaşlar çoğu arkadaşımız bilir evimde hobi amaçlı muhabbet kuşu besliyorum ve gerçekten hepsine çok değer veriyorum ,  hepsinin yeri bende ayrı. Neredeyse her cinsten show , ingiliz , çek vb. tüm cinslerden yavru aldım ama hep tepelilere merak sarıyordum ve malum bu tepeliler genelde piyasada kaliteli olanını bulmak çok zor , bende güvendiğim bir abimin aracılığıyla anne babasını görerek yavrularını gün gün bekleyip eş yaptım ve aldım.Şuan 8 aylık civarındalar ve artık yavrularını alma vakti geldi :) Şuan kuluçkadalar ve yumurtaları var inanın çok mutluyum bakalım ne tür çıkacak yavrular :) Umarım anne babaya çeker ve tepeli veya Mantolu tepeli olurlar :)

Eski resimleride olsa sizlerle paylaşmak istedim , bu resimler 4 5 aylık civarı çekilen resimleridir , şuan kuluçkada oldukları için rahatsız etmek istemedim.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Şimdiden yavrularınıx hayırlı olsun ama anladığım kadarıyla kuşları kardeş olarak çift yapmışsınız. Kardeşlerse yavruları özürlü doğabilir..

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Yok kardeş değil , farklı eşlerden kendim seçerek eş yaptım. rotfl

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Maşallah . Inşallah emellerinizin karşılığını alırsınız

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Serkan bey maşallah yalnız iki tepeliyimi eşe vuracaksınız dişiyi kabak seçseniz çift tepelilerde kuluçkadaki ölümcül faktör durumu olabiliyor yavrular kaybedilebiliyor.