marka yem mi açık yem mi ?

ek9966

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kaplan
merhabalar. bonnie marka yem kullanmaktayım. Ayrıca meyve&sebze, mama vs veriyorum muhabbet kuşuma. Yanlış hatırlamıyorsam 500 g 7.5 tl idi. Açıkçası o kadar vermek istemiyorum. Güvenilir bir pet shoptan açık yem alsam, ek besinlere devam etsem sıkıntı ya da fark olur mu ?

metin sarıerik

Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
sarıerik
kardeşim kapalı yeme boşa para veriyorsunuz en az iki katı niye fazla ödeyesiniz.açık yemin hiçbir zararı olmaz yeterki temiz tozsuz olsun alırken birazcık onlara dikkat edin yeter

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi araştır yemin içeriğine karar ver temiz bir yer bulursan açık da alabilirsin.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Eren KAPLAN' Alıntı:
merhabalar. bonnie marka yem kullanmaktayım. Ayrıca meyve&sebze, mama vs veriyorum muhabbet kuşuma. Yanlış hatırlamıyorsam 500 g 7.5 tl idi. Açıkçası o kadar vermek istemiyorum. Güvenilir bir pet shoptan açık yem alsam, ek besinlere devam etsem sıkıntı ya da fark olur mu ?
Açık veya kapalı yem sizin tercihinize kalmış bir nokta.Nasılsa açık yemde toz ve pislikten çekiniliyorsa kapalı yemde de bazen böyle riskler olabiliyor.Muhakkak Adana'dada yem toptancıları vardır.Benim bulunduğum yerdeki toptancılarda açık yem satışı bulunmakta.Temizliğinden emin olduğunuz bir yerden açık almanızda da bir sıkıntı olmaz.

Not:Güvenilir bir petshop biliyorsanız eğer tabi ki de oradan da alabilirsiniz ama ben şuana kadar yeterli düzeyde rastlamadım ne yazık ki böyle yerlere işini layıkıyla yapanlar da var yok değiller ama iki elin parmaklarını geçmiyorlar ne yazık ki.