maydanozun fayda ve zarları

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
maydanozu kuşlarımıza verebilirmiyiz ne gibi zararları faydaları olur

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Kaan GENÇ' Alıntı:
maydanozu kuşlarımıza verebilirmiyiz ne gibi zararları faydaları olur
maydanoz kuşlarımıza zararlıdır . kuşlarımızın boğazına takılabilir . onun yerine marul , havuç verebilirsin.  ;)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
rondoda çekip verirseniz herhangi bir sorun olmayacaktır

erayki

Takipçi Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
kiremitler
benımkıler maydonozu çok sevıyorlar vede haftada 2 kez mutlaka verıyorum.şükür hiç bir sorunda yaşamadım şımdıye kadar

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
arkadaşım maydanoz zararlı değildir dikkatlice verilmesi gereken bi besin kaynağıdır..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
mama karışımımda  kurusunu eksik etmem  ve hiç bir zararlı yönünü görmedim.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Maydanozu bazı kişiler önermez kuşun boğazına yapışıyor falan filan diye ama mazydanozu güzel bir şekilde rendeleyip verirseniz ALLAH IN izniyle birşey olmaz verebilirsiniz.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
benımkıler maydonozu çok sevıyorlar vede haftada 2 kez mutlaka verıyorum.şükür hiç bir sorunda yaşamadım şımdıye kadar bogazına yapışma gibi bir sorunlada şimdiye kadar hiç raslamadım vazla verırsenız sadece isal olurlar dıkkat

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize,,KATILIYORUM ÜSTAT 1KUŞTA BESLEYEN POROF OLUYORLAR  BAŞIMIZA..

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
Musa AKAR' Alıntı:
maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize,,KATILIYORUM ÜSTAT 1KUŞTA BESLEYEN POROF OLUYORLAR  BAŞIMIZA..
BURADA PROFESÖR BİZMİ OLUYORUZ.  ÇOK KIRICI KONUŞUYORSUNUZ ! BURADA ARKADAŞIMIZ BİLMEDİĞİ BİR ŞEY  ÜZERİNE  KONU AÇMIŞ , BİZ BURADA BİLDİKLERİMİZİ YAZIYORUZ  YAZINCADA VAY EFENDİM HEMEN PROFESÖR YADA NE BİLİYİM UZMANMI OLUYORUZ. KONULARDA HER ARKADAŞ BAZEN AYNI ŞEYİ DEMİYOR. SONUÇTA BUDA BİR ŞIKLI BİR SORU DEĞİL. HERKES BİLDİĞİNİ YAZAR .  CÜMLELERİNİZİ SEÇEREK YAZINIZ LÜTFEN  icon_naughty

fuat

Takipçi Üyemiz
Adı
fuat
Soyadı
özkahraman
arkadaşlar lütfen tam bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın bende dahil olamak üzere yeni yeni bilgi sahibi olanlar yanlış bilgi sahibi oluyor maalesef...üstadların eleşrisini haklı buluyorum....

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Fuat ÖZKAHRAMAN' Alıntı:
arkadaşlar lütfen tam bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın bende dahil olamak üzere yeni yeni bilgi sahibi olanlar yanlış bilgi sahibi oluyor maalesef...üstadların eleşrisini haklı buluyorum....
ARKADAŞIM , BEN KUŞLARIMA MAYDANOZ VERMİYORUM . KİSMEDE BUNU YARILAYAMAZ. BEN BOĞAZLARINA YAPIŞABİLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNÜYORUM . BİR ARKADAŞIMIZ BU KONU HAKKINDA KAFASINA SORU İŞARETİ TAKILMIŞ  VE KONU AÇMIŞ . BENDE BİLDİĞİMİ YAZDIM  .

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
Berkan ŞENOL' Alıntı:
maydanoz kuşlarımıza zararlıdır . kuşlarımızın boğazına takılabilir . onun yerine marul , havuç verebilirsin.  ;)

BERKAN BİR SAKİN OL HEMEN PARLAMA YAZDIKLARIN AYNEN YUKARDA DİREK ZARARLIDIR DEMİŞSİN BEN MAMAYA DEĞİLDİ KAFESLERE ASIP VEREN ÜRETİCİDE GÖRDÜM KARDEŞİM

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
arkadaşlar verdiğiniz bilgler için tşkr ederim kullanmamıştımbuzamana kadar maydonaz sormak istedim tecrübeli arkadaşlara

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
BERKAN BİR SAKİN OL HEMEN PARLAMA YAZDIKLARIN AYNEN YUKARDA DİREK ZARARLIDIR DEMİŞSİN BEN MAMAYA DEĞİLDİ KAFESLERE ASIP VEREN ÜRETİCİDE GÖRDÜM KARDEŞİM
yok abi ben sana parlamıyorum yanlış anlama sadece musa akar arkadaşımızın dediği söz '' HEMEN PROF OLUYORLAR BAŞIMIZA '' bu sözü demesine gerek yoktu .