tfnstrooom
Takipçi Üyemiz
maydanozu kuşlarımıza verebilirmiyiz ne gibi zararları faydaları olur
maydanoz kuşlarımıza zararlıdır . kuşlarımızın boğazına takılabilir . onun yerine marul , havuç verebilirsin.Kaan GENÇ' Alıntı:maydanozu kuşlarımıza verebilirmiyiz ne gibi zararları faydaları olur
+Berkan ŞENOL' Alıntı:maydanoz kuşlarımıza zararlıdır . kuşlarımızın boğazına takılabilir . onun yerine marul , havuç verebilirsin.![]()
+Ünal YILMAZ' Alıntı:mama karışımımda kurusunu eksik etmem ve hiç bir zararlı yönünü görmedim.
Haydar KARAÇAL' Alıntı:maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize
Haydar KARAÇAL' Alıntı:maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize
BURADA PROFESÖR BİZMİ OLUYORUZ. ÇOK KIRICI KONUŞUYORSUNUZ ! BURADA ARKADAŞIMIZ BİLMEDİĞİ BİR ŞEY ÜZERİNE KONU AÇMIŞ , BİZ BURADA BİLDİKLERİMİZİ YAZIYORUZ YAZINCADA VAY EFENDİM HEMEN PROFESÖR YADA NE BİLİYİM UZMANMI OLUYORUZ. KONULARDA HER ARKADAŞ BAZEN AYNI ŞEYİ DEMİYOR. SONUÇTA BUDA BİR ŞIKLI BİR SORU DEĞİL. HERKES BİLDİĞİNİ YAZAR . CÜMLELERİNİZİ SEÇEREK YAZINIZ LÜTFEN icon_naughtyMusa AKAR' Alıntı:maydanoz kuşlarımıza mamaya karıştırılarak verilebilir zararlı diyen arkadaşlar ne zararını gördünüzde zararlıdır yazıyorsunuz zararı neyse bari onuda yazında bizde bilelim biri bi konu açıyor zararlımı diye belkide hiç vermeden denemeden iş olsun diye zararlı yaz gitsin böyle yaparak konuyu açan kişiyede takip edenede zarar veriyorsunz bilginize,,KATILIYORUM ÜSTAT 1KUŞTA BESLEYEN POROF OLUYORLAR BAŞIMIZA..
ARKADAŞIM , BEN KUŞLARIMA MAYDANOZ VERMİYORUM . KİSMEDE BUNU YARILAYAMAZ. BEN BOĞAZLARINA YAPIŞABİLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNÜYORUM . BİR ARKADAŞIMIZ BU KONU HAKKINDA KAFASINA SORU İŞARETİ TAKILMIŞ VE KONU AÇMIŞ . BENDE BİLDİĞİMİ YAZDIM .Fuat ÖZKAHRAMAN' Alıntı:arkadaşlar lütfen tam bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın bende dahil olamak üzere yeni yeni bilgi sahibi olanlar yanlış bilgi sahibi oluyor maalesef...üstadların eleşrisini haklı buluyorum....
Berkan ŞENOL' Alıntı:maydanoz kuşlarımıza zararlıdır . kuşlarımızın boğazına takılabilir . onun yerine marul , havuç verebilirsin.![]()
yok abi ben sana parlamıyorum yanlış anlama sadece musa akar arkadaşımızın dediği söz '' HEMEN PROF OLUYORLAR BAŞIMIZA '' bu sözü demesine gerek yoktu .Haydar KARAÇAL' Alıntı:BERKAN BİR SAKİN OL HEMEN PARLAMA YAZDIKLARIN AYNEN YUKARDA DİREK ZARARLIDIR DEMİŞSİN BEN MAMAYA DEĞİLDİ KAFESLERE ASIP VEREN ÜRETİCİDE GÖRDÜM KARDEŞİM