scdemirbas
Üyemiz
ACABA ARKADAŞLAR BİR ÇİFT KUŞUN 5 YAVRUSU OLSA BUNLAR BÜYÜYÜP BİRBİRLERİ İLE EŞ OLUR MU ?BANA BİRAZ ETİK DIŞI GELDİ AMA MERAK ETTİM VE ÇIKAN YAVRULARI VERECEK YERİMİZ OLMADIĞNDAN AKLIMA TAKILDI.
abi ama kardeşle kardeşn eş yapılmasının sakıncalı olduğunu söylüyor icon_thinkŞahin GÜNGÖR' Alıntı:o tarzda üretim yapanlar var. hayvanların doğal dünyasında kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyecek bir durum olmadığına göre sorun olmaz
sankı bana da olmaz gibi gel,yor.tabi sonuc ta yavru alınabılır ama bence hiç etik değilŞahin GÜNGÖR' Alıntı:o tarzda üretim yapanlar var. hayvanların doğal dünyasında kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyecek bir durum olmadığına göre sorun olmaz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:yavruları genellikle sıkıntılı olur. Özürlü gibi yani. Ama anne babalar yavrularıyla eş yapılıyor. Siz anne babanın çiftini bozmayın ama siz yavruların 3 tanesini takas edin geri kalan 2 taneye 2 tane eş alın
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:bu tarzda söylenen çok şey var. Sebebide anne babada kalıtsal bir hastalık varsa onların yavrularıda eşleştirildiğinde bu hastalığın ortaya çıkması büyük ihtimal oluyor. Kardeşi kardeşe eşleştirerek üretim yapanlarda çok ve üretimde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorlar. Ben şahsen 6 çift kuşla başlayarak ve üretime başka yavruda sokmadan 400-500 kuşa ulaşana şahit oldum. muhabbet kuşları doğada da yaşayan kuşlardır. Doğada kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyen bir durum yok.
+1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:o tarzda üretim yapanlar var. hayvanların doğal dünyasında kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyecek bir durum olmadığına göre sorun olmaz