MERAK EDİYORUM

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
ACABA ARKADAŞLAR BİR ÇİFT KUŞUN 5 YAVRUSU OLSA BUNLAR BÜYÜYÜP BİRBİRLERİ İLE EŞ OLUR MU ?BANA BİRAZ ETİK DIŞI GELDİ AMA MERAK ETTİM VE ÇIKAN YAVRULARI VERECEK YERİMİZ OLMADIĞNDAN AKLIMA TAKILDI.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yavruları genellikle sıkıntılı olur. Özürlü gibi yani. Ama anne babalar yavrularıyla eş yapılıyor. Siz anne babanın çiftini bozmayın ama siz yavruların 3 tanesini takas edin geri kalan 2 taneye 2 tane eş alın

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
o tarzda üretim yapanlar var. hayvanların doğal dünyasında kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyecek bir durum olmadığına göre sorun olmaz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
o tarzda üretim yapanlar var. hayvanların doğal dünyasında kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyecek bir durum olmadığına göre sorun olmaz
abi ama kardeşle kardeşn eş yapılmasının sakıncalı olduğunu söylüyor  icon_think

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
bu tarzda söylenen çok şey var. Sebebide anne babada kalıtsal bir hastalık varsa onların yavrularıda eşleştirildiğinde bu hastalığın ortaya çıkması büyük ihtimal oluyor. Kardeşi kardeşe eşleştirerek üretim yapanlarda çok ve üretimde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorlar. Ben şahsen 6 çift kuşla başlayarak ve üretime başka yavruda sokmadan 400-500 kuşa ulaşana şahit oldum. muhabbet kuşları doğada da yaşayan kuşlardır. Doğada kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyen bir durum yok.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
sankı bana da olmaz gibi gel,yor.tabi sonuc ta yavru alınabılır ama bence hiç etik değil

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yavruları genellikle sıkıntılı olur. Özürlü gibi yani. Ama anne babalar yavrularıyla eş yapılıyor. Siz anne babanın çiftini bozmayın ama siz yavruların 3 tanesini takas edin geri kalan 2 taneye 2 tane eş alın

+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
aynen Şahin abi isabetli yazın engin tecrubene katılıyorum
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
bu tarzda söylenen çok şey var. Sebebide anne babada kalıtsal bir hastalık varsa onların yavrularıda eşleştirildiğinde bu hastalığın ortaya çıkması büyük ihtimal oluyor. Kardeşi kardeşe eşleştirerek üretim yapanlarda çok ve üretimde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorlar. Ben şahsen 6 çift kuşla başlayarak ve üretime başka yavruda sokmadan 400-500 kuşa ulaşana şahit oldum. muhabbet kuşları doğada da yaşayan kuşlardır. Doğada kardeşin kardeşle eşleşmesini engelleyen bir durum yok.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
+1