Merhabalar Ustalar

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
Merhaba abiler. Ben Bursa'dan Muhammed Said.Bursa Adliyesi'nde çalışıyorum.Muhabbet kuşlarına olan ilgimden dolayı kaç gündür aradığımı buldum ve bir vesile ile Ahmet Salman abimiz ile tanıştım.
Bu gün 17/01/2011 günü ve saat 8 sıralarında Ahmet Salman abimizin yanından geldim.Çok güzel bembeyaz bir muhabbet kuşu aldım ondan.Kıpkırmızı gözleri var.Yavru daha.İlk olarak konuşturmak istediğim için kaçmayan bir kuş istedim ve bu yüzden bu kuşu aldım.İnşallah hayırlı olur şu an evimde kafesine koydum ama hep elimde dursun istiyorum aslında :)

Ahmet abimizin yerine gittiğimde kendisine de sorabilirsiniz tek yaptığım şey şaşırdığım ve Maşallah Barekallah dediğim şeydir.Üretimhanesi mükemmel.İçerisindeki her yavruluk dolu.Kuşlarının hepsi çok canlı, renkleri gayet yerinde ve afacanlar.Abime teşekkür ederim İnşallah hayırlara vesile olur benim için.Üretimde de yardım edecek inşallah tabi evi değişirsem ... :)

Muhabbetkusuureticileri.org hediyemi Ahmet abiden aldım.Ahmet abimizin yerini gidip görmenizi tavsiye ederim...

Ahmet abim ve siz abilerime bir sorum var kuş eve geldiğinden beri ben el göstermesem hareket etmiyo yav.İnşallah birşey olmaz.Ahmet abi ev Çekirge'de senin oradan gelene kadar 50 km hızı bile geçmedim :) Bişey olmaz demi...?​

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
eyvallah abilerim..teşekkür ederim.Ahmet abime ayrıca çok teşekkür ederim sizlere de..Kuşum bugün iyi gibi.Kendine geliyor.Ötüyor.İnşallah o kadarda yabancı değil..Ama dayanamadım öle suskun görünce bir kere uçurdum evde sonra elime kondurdum yani yorulunca mecbur elime kondu havadayken.
Kafes içinde şimdi bakıyprum dönüp duruyor :) küçük geldi yeri hehe ::))

İnşallah paylaşımlarım gelicek...Biraz sakinim ilk günler kuş gibi :)

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
cihan aytan' Alıntı:
hoşgeldiniz muhammed bey valla bir sıfır galip başladınız  ;)  çünkü hem bu değerli siteyle hemde değerli abimiz ahmet abiyi tanıdınız birebir ne güzel birşey kuşunuz hayırlı olsun  :)
Eyvallah Cihan abi..İnşallah öyle olur.Ama kuş içerde rahat durmuyor.Yemliklerin altından girip ayak basma yeri ile kafesin telleri arasından geçmeye çalışıyor.Sıkışacak diye korkuyorum.Kafes küçükmü geliyor ne anlamadım gitti ? Kendim yapıcam birtane inşallah nasipse..