MEYVELİ GAGA TAŞI FAYDALIMI KULLANILMASINDA BİR SAKINCA VARMI??

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ark. Meyveli gaga taşi yararlımı normal gaga taşından farkı ney kullanmamı onerırımısınızz??

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Onunda mı meyvelisi çıkmış ? Hiç rastlamadım.Meyveli veya vitaminli denilen hiçbir ürünü kullanmam,meyveli yem,ballı kraker vs. Kalamar kemiği,enerji blogu yeterlidir.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
normal gaga taşı bile yararlı değilki  karton piyer alçısından yapılan gaga taşı zaten zararlı birde içine meyve kurutulması daha bir tetikleyici mikrop yuvası

biz üreticiler gaga taşımızı kendimiz yapıyoruz  dişçi alçısından buda kuşlara gösterilen özenin ilginin göstergesidir .....

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Cihan AYTAN' Alıntı:
normal gaga taşı bile yararlı değilki  karton piyer alçısından yapılan gaga taşı zaten zararlı birde içine meyve kurutulması daha bir tetikleyici mikrop yuvası

biz üreticiler gaga taşımızı kendimiz yapıyoruz  dişçi alçısından buda kuşlara gösterilen özenin ilginin göstergesidir .....
+1

BoreaL

Yeni Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
Kapar
Cihan AYTAN' Alıntı:

Hocam nasıl kendiniz yapıyorsunuz ?
Ben bunca zamandır mesela  vitakraft yada diğer markaların kalamar kemiği diye alıyorum. Fakat birde dediğiniz gibi, ufak arkası telle bağlanan ucuz kare şeklinde gaga taşları var onları kullanmadım.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Dişçi alçısı ile az bişe ince kum bide kalamar kemiğini toz hale getirip karıştırıyom içine....
bu kahvaltılık ufak reçel pekmez ufak plastik kabı var içine döküyom...