sitede bi sorun varsa bunu dile getirmemiz gerekir ve bu site aynı zamanda satış yapılan bi site.ilanımın neden onaylanmadığını merak ettim ve sordum. modetörün kim olduğunu bilsem ona mesaj atardım. ve emin olun bu düşünceleriiniz yüzünden modetör olamazsınız. bu sitenin kurulma amacı birilerine yardımcı olmak değilmi ?ve bende şuan yardım istedim bukadar basitO.Sami ŞEN' Alıntı:burası satış sitesi değil, paylaşım sitesi.. ilanınız hemen onaylanacak diye bişey yok onaylanması zaman alabilir. forumdaki benzer eski konuları araştırırsanız bu durumun size has olmadığını göreceksiniz.. kaldı ki böyle bi başlıktan sonra moderatör olsam onaylamam..
sevgili abicim ben saygı çerçevesi içersinde bi soru sordum ama senin cevabına karşı bende öyle bi yorumm yazdım eğer bi terbiyesizlik ettiysem kusura bakma. sadece sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyodumO.Sami ŞEN' Alıntı:üslubunuzu düzeltirseniz başta başkanımız ve site yöneticimiz Selahattin abi olmak üzere herkes size yardımcı olacaktır...
Güzel kardeşim böyle bir ilanın nesini onaylayalım sence verilen bu ilan geçerli olurmuYılmaz OK' Alıntı:01 - Irkı: -
02- Cinsiyeti: erkek
04 - Yaşı:1.5
05 - Sağlık Durumu:iyi
06 - Bilezik No:-
07 - Fiyatı: 75
08 - Geçerlilik Tarihi:-
09 - Satılan / Alınacak Şehir:izmir
10- Gönderilebilecek Mesafe: metronun ulaştığı yerlere elden teslim.
11 - İrtibat Telefonu:
12 - Mail Adresi:
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:
14 - Açıklamalar:
tamam abi özür dilerim bi terbiyesizlik ettiysemSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Güzel kardeşim böyle bir ilanın nesini onaylayalım sence verilen bu ilan geçerli olurmu