modetörler nerde ?

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
damızllık muhabbet kuşu satanlar bölümüne konu açtım 1 gündür modetör tarafından onaylanmasını bekliyorum daha nekadar beklerim ?

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
burası satış sitesi değil, paylaşım sitesi.. ilanınız hemen onaylanacak diye bişey yok onaylanması zaman alabilir. forumdaki benzer eski konuları araştırırsanız bu durumun size has olmadığını göreceksiniz.. kaldı ki böyle bi başlıktan sonra moderatör olsam onaylamam..

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
O.Sami ŞEN' Alıntı:
burası satış sitesi değil, paylaşım sitesi.. ilanınız hemen onaylanacak diye bişey yok onaylanması zaman alabilir. forumdaki benzer eski konuları araştırırsanız bu durumun size has olmadığını göreceksiniz.. kaldı ki böyle bi başlıktan sonra moderatör olsam onaylamam..
sitede bi sorun varsa bunu dile getirmemiz gerekir ve bu site aynı zamanda satış yapılan bi site.ilanımın neden onaylanmadığını merak ettim ve sordum. modetörün kim olduğunu bilsem ona mesaj atardım. ve emin olun bu düşünceleriiniz yüzünden modetör olamazsınız. bu sitenin kurulma amacı birilerine yardımcı olmak değilmi ?ve bende şuan yardım istedim bukadar basit

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
üslubunuzu düzeltirseniz başta başkanımız ve site yöneticimiz Selahattin abi olmak üzere herkes size yardımcı olacaktır...

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
O.Sami ŞEN' Alıntı:
üslubunuzu düzeltirseniz başta başkanımız ve site yöneticimiz Selahattin abi olmak üzere herkes size yardımcı olacaktır...
sevgili abicim ben saygı çerçevesi içersinde bi soru sordum ama senin cevabına karşı bende öyle bi yorumm yazdım eğer bi terbiyesizlik ettiysem kusura bakma. sadece sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyodum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
SAKİN  OLUN SELAHATTİN ABİMİ ARAYIN OLSUN BİTSİN  TELEFONU MEVCUT BAYRAM BAYRAM !!!!!!

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
BİRAZ DAHA SAKİN OLUNURSA ÇÖZÜMEYECEK HİÇBİR SORUN KALMAZ ÖZELLİKLE BİR BİRMİZE KARŞI SAYGIYI KAYBETMEMEMİZ LAZIM YILMAZ BEY SİZE MODERATÖRLER NERDE DİYECEĞİNİZE BANA YARDIMCI OLACAK YETKİLİ BİRİSİ VARMI DESENİZ DAHA MÜNASİP OLURDU UNUTMAYINKİ TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz OK' Alıntı:
01 - Irkı: -                                                                       

02- Cinsiyeti: erkek

04 - Yaşı:1.5

05 - Sağlık Durumu:iyi

06 - Bilezik No:-

07 - Fiyatı: 75

08 - Geçerlilik Tarihi:-

09 - Satılan / Alınacak Şehir:izmir                                                                                   

10- Gönderilebilecek Mesafe: metronun ulaştığı yerlere elden teslim.

11 - İrtibat Telefonu:

12 - Mail Adresi:

13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:

14 - Açıklamalar:
Güzel kardeşim böyle bir ilanın nesini onaylayalım sence verilen bu ilan geçerli olurmu

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba arkadaşım bu gün bende satış ilanı verdim 3- 4 sonra baktım ilan yayında selahattin abiye burdan teşekkür ediyorum  ilgi ve alakası için

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Konuyu abartmak için değil ben bu siteyi günlük takip ediyorum ve kuşların hakkında bir çok konuyu burdan öğrendim ve birkaç kezde ilan verdim uygunsa zaten gun icersinde onaylaniyor .sadece sabirli olmak lazim  diye dusunuyorum