Mrb.knd.imalatım 8 göz 90 tl maliyet

Adı
sinan
Soyadı
eren
bina boşluğunda kullanılmayan bir kitaplıga diğer arkadaşların yaptıklarına bakarak bu modeli uyguladım 8 çift kuşuma yuva oldu naturbirdden sipariş ettiğim ön tel ve tünek sulukları kullandım nasıl olmuş eksikleri neler yorumlarınızı bekliyorum..sinan eren ankara mamak 30 çift yerli ve ing.kırıkğı denilen cinsten10 kadarda yavrum var şimdilik.. 

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
İyi Bir değerlendirme.
Güzel olmuş hayırlı olsun.
Bu kadar kuşu avdemi besliyorsunuz, çok ses çıkrmıyorlarmı?

Adı
sinan
Soyadı
eren
tşk.ler evin üst katta terasa çıkan oda boş hem havalandırmasıda kolay güneş alıyo orda besliyorum damızlıklarımın çoğunu site üyesi nuri erdem ,mustafa (etimesut) arkadaşlardan aldım yalnız beş adet dişi kuşum kızgın eş arıyorum damızlık ank.içi olursa iyi olur ..kolay gelsin herkeze..

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Gerçekten güzel bi değerlendirme olmuş Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
İşe yaramayacağını düşündüğümüz şeylerden çıkan güzel şeylerden bir örnek daha..
Emeğinize sağlık gayet güzel olmuş

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
İşe yaramayacağını düşündüğümüz şeylerden çıkan güzel şeylerden bir örnek daha..
Emeğinize sağlık gayet güzel olmuş
+1
.. VE  İLERDE KOMŞULAR ŞİKAYET ETMEZ  UMARIM SAHİ HOBİ AMAÇLI AMA SONUÇTA DESİBEL  ÖNEMLİ..

MesutARAS

Yeni Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ARAS
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık. Bir sorum olacak, dolabın önüne taktığınız ızgaraları nereden tedarik ediyorsunuz ?(suluk ve yemliklerin olduğu ızgaralar) Elimde kullanılmayan bir dolabım var ve sizin gibi değerlendirmek istiyorum. Teşekkürler.

Adı
sinan
Soyadı
eren
mrb. yanıt yazan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim--(DESİBEL)konusu üst kat terastalar alt katında ben varım bana bile ses gelmiyor sorun yok bende bu kadar fazla kuş olduğunu zaten bilen yok kafesle gördüler bina içinde bi kaç kuşum var besliyorum dedim o kadarla kaldı (MESUT) arkadaşım izmirde bi imalatcı var tel ,suluk yemlik,tünek,box çifthane kafes salma kafes işiyle uğraşıyo erol abimiz fiatlarıda gayet uygun piyasaya göre sitesi var naturbird diye girersen her ebadta ön tel var  30*40  40*50  30*50 . adet fiatı 4 ile 5 lira arası

MesutARAS

Yeni Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ARAS
Sinan EREN' Alıntı:
(MESUT) arkadaşım izmirde bi imalatcı var tel ,suluk yemlik,tünek,box çifthane kafes salma kafes işiyle uğraşıyo erol abimiz fiatlarıda gayet uygun piyasaya göre sitesi var naturbird diye girersen her ebadta ön tel var  30*40  40*50  30*50 . adet fiatı 4 ile 5 lira arası
Teşekkürler hocam. Hemen bakıyorum siteye.

MURAT BÜRAN

Yeni Üyemiz
Hayırlı olsun hocam  :) Peki alt tavaları nereden tedarik ettiniz, bilgilendirirmisiniz  ?

Adı
sinan
Soyadı
eren
mrb arkadaşım tavalar ince duralitten şu gardolapların arkasına çakarlar ya öne gelen yerine 2*2 cm kalınlığı olan  çıta çaktım ..