mubişimin ötmemesi

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim merhaba geçen yavru bi kuş aldım sevdiğim bi abimden yavru kuşumu kendime alıştırdım omzuma falan çıkıyo beni sevdigini düşünüyorum ama bu kuş omzumda falan ötmüyo öttüyünü bikaç kere duydum ama günde 2 3 kere ötüyo sizce ne yapmalıyım ?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bence sana tavsiye edicam 2 yolu dene derim...1.si müzik dinlet.2.si başka muhabbet kuşlarının videoları var internette onların ötüşünü dinlet...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
bence sana tavsiye edicam 2 yolu dene derim...1.si müzik dinlet.2.si başka muhabbet kuşlarının videoları var internette onların ötüşünü dinlet...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Burak kuşun fazla ötmemesi bence sorun değil şuan seni dinliyor demekki eğitebilir birşeyler öğretebilirsin fazla ötmemesinin sebebi ortamı yabancıladığı ve yavru olduğu için sıkıntı yok yani

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
Bende tam bu tam 2.konuyu soracaktim. Yavru muhabbetim su an bana alisti diyebilirim en azindan elime kolayca geliyor ancak cogu zaman oldukca sakin duruyor... Ilerleyen donemlerde de amacim konusturmak. Tam bu asamada, internetten muhabbet kusu sesi dinlettigimde adeta cosuyor , cok mutlu oluyor bende ara ara aciyor dinletiyorum. Acaba konusturmak istedigim icin bu kus seslerini dinletmek konusturmayi zorlastirir mi ??? Bir yandan da kusu kandiriyorum diye yanlis mi yapiorum acaba diye dusunuyorum.

Sizlerin yorumlari nelerdir bu konuda  ???